“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!”;

“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!”

Çukurca’yı ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!” dedi....

 Resim

KAYMAKAM MUMCU'YA ZİYARET

Vali Ali Çelik’in ilçedeki ilk durağı Çukurca Kaymakamlığı oldu. Çukurca’da ilk ziyaretini İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ile Çukurca Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Çelik, Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Gençlik Spor Müdürü Çınar Çiftçi ve Başhekim Vekili Dr. Merve Aslan Çağlar ile bir araya geldi ve ilçenin eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı, asayiş ve ekonomik durumu hakkında detaylı bilgiler aldı.

Resim

ESNAFTAN İKRAM

ZAP markası hakkında da bilgiler alan Vali Çelik, ülkemiz ve dünya tarafından tanınan bu markanın ilçe tarım ve ekonomisine büyük katkı sağladığını, bu tarz kuruluşların il genelinde gelişiminin artması noktasında imkanlar dahilinde elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Resim

ÇUKURCA’DA ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Çukurca ziyareti esnasında esnafı da unutmayan Vali Çelik, iş yerlerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Vali Çelik’in yakın ilgisi ve samimiyetinden dolayı duydukları mutluluğu paylaşan vatandaşlar, ziyareti için teşekkür etti.

Çukurcalılara samimi ve içten misafirperverlikleri için teşekkür eden Vali Çelik, “Bizi bir bardak sıcak çay, bir dilim tatlı ve en önemlisi sevgi dolu gönüllerle karşıladılar. Rabbim, bize bu güzel anları yaşatmaya devam etsin ve kıymet bilmeyi unutturmasın. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum