Arama
Arama Sonuçları
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
14 yıllık hasret sona erdi
14 yıl sonra yeniden yollarda. Anadolu’dan Karadeniz’e uzanan: doğaya, insana ve huzur dolu anılara dokunan eşsiz bir yolculuk olan Karaelmas Ekspresi tanıtım seferi kapsamında Çankırı'ya geldi.
Öğrencilerin isteğini yerine getirdi
Çankırı Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt, okul ziyaretlerinde öğrencilerin kendisinden talep ettiği kitapları okullara gönderdi.
Ahmet Yeşilyurt
Kurşunlu Kaymakamı
Sabah namazında buluştular
Sivil toplum kuruluşlarınca 81 ilde bugün sabah düzenlenen "Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliğine vali ve kaymakamlar da eşlik etti.
Ali Fidan
Nevşehir Valisi
“Bir kahvenizi içeriz”
Çankırı Kurşunlu Kaymakamı Erdem Karanfil, “Bir kahvenizi içeriz” sloganı ile öğrenci ve velilerin evlerine misafir oldu.
Erdem Karanfil
Kavak Kaymakamı
Erdem Karanfil, Kurşunlu Kaymakamlığına atandı
Çankırı Kurşunlu Kaymakamlığı’na 108. dönem kaymakamlarından Erdem Karanfil görevlendirildi.
Betül Büyükkılıç
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı
"Yeni Şehirden Kadim Şehre" bisiklet turu
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve Sur Kaymakamı Asım Solak, "Yeni şehirden kadim şehre" bisiklet turu etkinliğinde pedal çevirdi.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
Muğla Vali Yardımcısı Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede dün akşam yaşamını yitiren Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mülki idare camiasının acı günü
Muğla Vali Yardımcısı ve önceki dönem Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız dün akşam Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.
Bağımlılığa karşı ‘gönüllüler sahada’
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kızılay ile Yeşilay işbirliğinde gençlerin sağlıklı yaşam ve bağımlılık konusundaki farkındalıklarını arttırmak amacıyla hazırlanan ‘Gönüllüler Sahada’ projesi tanıtım toplantısına katıldı.
Vali'den uyarı: Önceki yıllara göre çok fazla kene vakası var
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kentte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle bir kişinin yaşamını yitirdiğini, 9 kişinin ise hastanelerde tedavi gördüğünü açıkladı.
Dr. Nurtaç ARSLAN
Bartın Valisi
Kübra DEMİRER
Uzundere Kaymakamı
Yıldız BÜYÜKER
Seydikemer Kaymakamı
Murat Duru
Çankaya Kaymakamı
Musa GÖKTAŞ
Yenice Kaymakamı
İlyas Öztürk
Diyarbakır Vali Yardımcısı
Koray Çelik
Adaklı Kaymakamı