Arama
Arama Sonuçları
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
"Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor"
Gaziantep Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvayı izleyen Vali Kemal Çeber, "Vefa bu şehrin genç şahinlerine çok yakışıyor" dedi.
Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
Erzincan'da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi olmuştu. 3 lisans bölümü mezunu olan 1970 doğumlu Vali Çiftçi, halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.
328 bin Euro’luk Roboto Projesi
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas İl Özel İdaresi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünün destekleri ve İŞGEM işbirliğinde Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde Avrupa Birliği destekli Roboto Projesinin açılışı yapıldı.
"Kristal karlar diyarında kayak öğrenecekler"
Kars Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Karın Yıldızları Sarıkamış'ta' projesi start aldı. Projenin açılışına katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, "Kristal karlar diyarı Sarıkamış’ta çocuklarımız kayak öğrenecekler" dedi.
“Mülkiye mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım”
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yıllar sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, mülkiye rozetini Vali Usta’ya bizzat taktı.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
Cengiz Gevrek
AFAD Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü
1001 hatim okumalarına katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ayazpaşa Camii’nde devam eden 1001 Hatim okumalarına katıldı. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, 500 yıldır devam eden ve şehri Kur’an’la zırhlama geleneği heyecanını yaşadı.
“Çocuklarınızı meslek liselerine gönderin”
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı'nın açılışına katılan ve kendisi de Sağlık Meslek Lisesi mezunu olan Valisi Ali Çelik, velilere “Çocuklarınızı meslek liselerine gönderin” çağrısında bulundu.
Çanakkale Siyasal’ın ilk kaymakamı
İçişleri Bakanlığı’nın mülakat sonuçlarını açıkladığı 111. dönem kaymakam adaylarından Mustafa Çolak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun ilk kaymakam oldu.
Ahmet Süheyl Üçer
İstanbul Vali Yardımcısı
Murat Süzen
Nilüfer Kaymakamı
Muhammed Emin Nasır
Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
İlyas Kılıç
Altunhisar Kaymakamı
Mehmet Ali Özkan
Yozgat Valisi
Mülkiye 163 yaşında
Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Mekteb-i Mülkiye'nin 163. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.
Ayşegül YILDIRIM
Daday Kaymakamı V.
503 mülki idare amiri 'iletişim' eğitiminde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 503 mülki idare amirinin katıldığı 3 gün sürecek iletişim ağırlıklı 105-110.Dönem Mülki İdare Amirleri Eğitimi’nin açılışına katıldı. Bakan Soylu, ‘gözbebeğimiz’ diye hitap ettiği mülki idare amirlerine görevlerinde başarılar diledi.
Hayırsever iş insanı, babası adına Kur’an Kursu yaptırdı
Malatya İl Müftülüğü rehberliğinde hayırsever iş insanı Abdullah Topgül tarafından, merhum babası Murat Topgül adına İlyas Mahallesinde yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.
Mustafa Salih BAYRAM
İkizdere Kaymakamı
Kübra Eroğlu
Beylikova Kaymakamı
Mert Can ÇANGA
Çal Kaymakamı V.
Berk Acar Türkiye'nin ilk Ermeni kaymakamı oldu
Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar, Denizli'nin Babadağ ilçesinin kaymakamı oldu. 27 yaşındaki Berk Acar görevinden ayrılan Babadağ Kaymakamı Adem Karataş'ın yerine ilçeye atandı.
Sançar Batuhan KURDU
Balışeyh Kaymakamı
Selami IŞIK
Atabey Kaymakamı
Fatih Ahmet Kurt
Konya Vali Yardımcısı
Hacı İbrahim Türkoğlu
Konya Vali Yardımcısı
Mehmet SOYLU
İslahiye Kaymakamı
Muhammet Kılıçaslan
Torul Kaymakamı