“Mülkiye mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım”;

“Mülkiye mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım”

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yıllar sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, mülkiye rozetini Vali Usta’ya bizzat taktı....

Resim

REKTÖRLEDEN VALİ USTA’YA ZİYARET

Bingöl Üniversitesinin davetlisi olarak "Tıbbi Aromatik Ve Baharat Bitkileri - Arıcılık ve Bal" konulu çalıştaya katılmak üzere Bingöl’e gelen Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Fırat Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Munzur Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Kenan Peker ve beraberindeki heyeti Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak eşliğinde Vali Ahmet Hamdi Usta’yı ziyaret etti.

Vali Usta, “Rektörleri valiliğimde misafir etmekten onur duydum. Günün ilerleyen saatlerine rağmen yaptıkları ziyaret için Sn. Rektörlerimiz ve heyetlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Resim

VALİ USTA’YA ROZET SÜRPRİZİ

Ziyaret sırasında 1984 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1988 yılında mezun olan Vali Ahmet Hamdi Usta’ya Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar, mülkiye rozeti taktı.

Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Vali Usta, “Yıllar sonra Mülkiye Mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım. Ankara Üniversitesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi rozetlerini bizzat elleriyle yakama takan Ankara Üniversitesi Rektörü Sn. Necdet Ünüvar hocama teşekkür ederim” dedi.

Rektör Ünüvar da, “Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunumuz olan sayın valimize rozetimizi takdim ettik. Nazik ev sahipliklerinden dolayı valimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum