Arama
Arama Sonuçları
"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokulu için güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti.
Vali Çeber, kaynak makinesinin başına geçti
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, GESOB Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Kaynak makinesinin başına geçen Vali Çeber espri yaparak, "Ben de kaynak işinde baya iyiyim bu arada" dedi.
"İstanbul, ticaretin başkenti"
Mobilya Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "İstanbul’da her hafta birden fazla fuar oluyor. İstanbul, ticaretin başkenti. Anadolu’da üretilen bütün ürünler buraya geliyor" dedi.
Gençlik merkezlerini meslek lisesi donatacak
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, valilik himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün şehirde inşaatları tamamlanmış olup hizmete açılacak olan Yenişehir Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Tarsus Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi ve Mezitli ilçesinde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinde ihtiyaç duyulan donatım ve tefrişat malzemelerinin Toroslar İlçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından imal edilmesi için düzenlenen protokol imza törenine katıldı.
"Ordu, yeni bir yeşil alan kazandı"
Ordu Valisi Muammer Erol, 36 dönümlük alana yapılan Durugöl Tabiat Parkı'nın açılışına katıldı. Vali Erol, "Ordulu olarak yeni bir yeşil alan kazanmaktan memnun oldum" dedi.
20 bin öğrenci çalışma masasına kavuşuyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından planlanarak hayata geçirilen “Her Ev Bir Okul” projesi kapsamında, evinde çalışma masası ve kitaplık bulunmayan hiçbir öğrencinin kalmaması hedefiyle, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından oluşturulan listelere göre tespit edilen 20 bin öğrenci için üretimi yapılan çalışma masaları ve kitaplıkların dağıtımı yapıldı.
Kayseri’de çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmayacak
Yeni bir projeyi hayata geçiren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, maddi durumu nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencilere destek verileceğini açıkladı.
Balıkesir Adıyaman'da iz bıraktı
Balıkesir Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Adıyaman'da yapımı tamamlanan Balıkesir Çarşısındaki işyerleri faaliyetine başladı.
Sanayi esnafına 1 Mayıs ziyareti
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
“Sivas’ın Fark Yaratan Kadınları”
Sivas’ta iş hayatında başarı hikâyesi ortaya koyan ve birçok müteşebbise de örnek olan kadınlar, Sivas Valiliği tarafından başlatılan “Sivas’ın Fark Yaratan Kadınları” projesi ile daha fazla girişimciye ilham olacak.
Meslek Lisesi öğrencileri, okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor
Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde il genelinde ihtiyacı olan okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor.
Eren ARSLAN
İnegöl Kaymakamı
Metin Demirel
Çamlıdere Kaymakamı