Arama
Arama Sonuçları
Bolu'daki 4 şeritli köprü trafiğe açıldı
1 Mart 2024 tarihinde trafiğe kapatılan Mudurnu yolu üzerindeki Doğancı köyü Büyüksu Köprüsü'ndeki çalışmaların tamamlandığını belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "4 şerit olarak yapılan köprü, vatandaşlarımızın hizmetine açıldı" dedi.
Jandarma yolcu kılığında otobüsleri denetledi
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Ayhan Kalaycıoğlu
Mudurnu Kaymakamı
Balık yavruları Abant Gölü ile buluştu
Bolu Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Abant Gölü’ne 3500 adet Abant Alası balık yavrusu bıraktı. Kaymakam Kalaycıoğlu, Abant Gölü’nde balık popülasyonunu artırmak istediklerini belirtti.
Ahilik geleneğini yaşatan esnafa teşekkür etti
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mudurnu ilçesini ziyaret etti. Tarihi Arasta Çarşısı'nı gezen Vali Kılıç, Ahilik geleneğini yaşayıp, yaşatan ve gelecek nesillere değerli bir miras olarak bırakılmasını sağlayan esnafa teşekkür etti.
Emekli Vali Bahaeddin Güney son yolculuğuna uğurlandı
Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney memleketi Seydişehir’de toprağa verildi.
Mehmet Rıdvan Doğan
Ula Kaymakamı
Fatih Çevik
Savur Kaymakamı
Vasip ŞAHİN
Ankara Valisi
Abant’ta artık ziyaretçiler Kaymakamlığın faytonuyla gezecek
Bolu Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik, Abant Milli Parkı'nda hizmet verecek olan elektrikli faytonun ilk deneme sürüşünü göl çevresinde gerçekleştirdi.
İl nüfus müdürlüklerine yeni atama
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki 9 il nüfus müdürünün yeri değişirken, 8 ilçe nüfus müdürü ilk defa il nüfus müdürü oldu.
Şevket CİNBİR
Samsun Vali Yardımcısı
Özgür Kaya
Vezirköprü Kaymakamı
Mutlu Köksal
Sungurlu Kaymakamı
Emine DİLCE
Kızılırmak Kaymakamı
Muhammed İkbal YELEK
Güneysu Kaymakamı
Efecan ŞAHİN
Gölpazarı Kaymakamı
Murat METE
Sason Kaymakamı
Mustafa Duruk
Aksaray Vali Yardımcısı