Arama
Arama Sonuçları
Diyarbakır Valisi, Narin hakkında açıklama yaptı
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin detayları açıkladı. Vali Zorluoğlu, "Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır" dedi.
Narin'in cansız bedeni bulundu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 gündür kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
İliç’te iki işçi daha toprağa verildi
Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Asırlık çınara yenilenen kimlik kartını verdi
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Cumhuriyet’le yaşıt Penpe Korucu teyzeyi evinde ziyaret ederek, hem doğum gününü kutladı, hem de yenilenen kimlik kartını verdi.
Fatma teyzenin hayır duasını aldı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Düzgün, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında Dörtdivan ilçesinde 100 yaşını doldurmuş Fatma teyzeyi ziyaret ederek hayır duasını aldı.
“Üniversitelerin güvenliği için her türlü tedbiri aldık”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3’ü devlet üniversitesi olmak üzere toplam 4 üniversitesi bulunan Kayseri’de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen “Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı"nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.
Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı Nurhak’a Cemevi yapacak
6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş Nurhak’ta ağır hasar alan Pınarbaşı ve Karaçar cemevlerinin yeniden inşa çalışmaları başlatıldı.
Van Gölü’nden 1 milyon metreküp çamur çıkarıldı
Van Valisi Ozan Balcı, Çevre Haftası dolayısıyla Van Gölü kıyısında yapılan programda Van Gölü’nden 1️ milyon metreküp dip çamuru temizlendiğini söyledi.
Yetim ve öksüz kardeşlere Kaymakam sahip çıktı
15 yıl önce babalarını, 10 gün önce de annelerini kaybeden 4 kardeşe Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin sahip çıktı. Kaymakam Pişkin, yetim ve öksüz kardeşlere maddi manevi her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.
Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle Mardin'in Midyat ilçesinde misafir edilen depremzede kız çocuklar için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
“Tüm gücümüzle depremzedelerin yanındayız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Deprem bölgesinden Muğla’ya gelen misafirlerimize yeme içme ve barınma hizmetinin en iyisini sunabilmek için tüm gücümüzle sahada ve depremzede vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
Hakkari’ye 19 milyon liralık yeni yatırım
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Hakkari Valiliği paydaşlığında Hakkari'de hayata geçirilecek olan 19 milyon lira değerindeki 8 projenin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
'Yüksek yerlere gidin, üst katlara çıkın’ uyarısı
Kastamonu Valisi Avni Çakır, vatandaşları gün boyunca dikkatli olmaları yönünde uyararak, insanların daha güvenli alanlara gitmelerini istedi. Vali Çakır, “Şu an için can kaybı ihbarı yok. Yağış böyle devam ederse tehlike büyüyebilir” dedi. Çakır, “Tüm ilçelerimizi uyarıyoruz. Vatandaşlarımız dere kenarlarındaki yerlerden yüksek alanlara geçsinler, alt katlardan üst katlara çıksınlar. Can ve mal emniyeti açısından böyle daha sağlıklı olur” ifadelerini kullandı.
Trabzon Ankara’ya taşındı!
Trabzon'un tarihi zenginliği, doğal güzellikleri ve kültürel değerleriyle tanıtıldığı Ankara'daki 'Trabzon Günleri'nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ankara Millet Bahçesi’nde (AKM) dört gün sürecek olan Trabzon Günleri’nde çeşitli etkinlikler ve paneller düzenlenecek. Trabzon’un her yönüyle tanıtılacağı etkinlikler 29 Mayıs Pazar günü sona erecek.