Arama
Arama Sonuçları
Öldürdüğü köpeği at arabasında sürükleyen şahıs yakalandı
Gaziantep Valiliği, Oğuzeli ilçesinde öldürülen sokak köpeğini at arabası arkasına bağlayarak sürükleten ve o anları cep telefonu ile kaydeden M. H.'nin yakalandığını duyurdu.
Kaymakam cevizli sucuk yaptı
Gaziantep'in Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Hacar Han Yöresel Cevizli Sucuk İmalathanesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Uçar, kaynar kazanların başına geçerek, şıra karıştırdı, ardından da cevizli sucuk yaptı.
Vali Çeber, Gaziantep'e gelen bakanlara teşekkür etti
Gaziantep’e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çiftçilere yönelik mazot ve gübre dağıtımı programına, '100’üncü Yıl Tünelleri' ışık görme törenine ve Galle park emniyet personeline bisiklet dağıtım törenine katıldı. Vali Kemal Çeber, kentte gelen bakanlara teşekkür etti.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Katmer, bazlama, zeytinli börek…
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, ziyaret ettiği Doğanpınar Mahallesi'nde kadınlarla birlikte katmer, bazlama ve zeytinli börek yaparak, mahalle sakinlerine ikram etti.
Öğrencilere sınıfta kitap okudu
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Yakacık İlkokulu’nda sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere kitap okudu.
Servis araçlarını denetledi
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, okul servis araçlarının denetimine katılarak, uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere hatırlatmalarda bulundu.
Bir avuç mutluluk, boz fıstık
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Antep fıstığının ilk mahsulü olan boz fıstık hasadına katılarak, “Bir avuç mutluluk, boz fıstık” dedi.
Doğal kurutmalık merkezi Oğuzeli
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Pınar, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Özer ile beraber yılın ilk mahsulü olan patlıcan hasadına katıldı.
Piknik yapılan yerlere giriş çıkış yasak!
Birkaç gün önce ormanlık alanlara girişi yasaklayan Gaziantep Valiliği, şimdi de mesire alanlarına ve piknik yapılan yerlere girişi tamamen yasakladı.
Sarımsak hasadı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, çiftçilerin sarımsak hasadına katılarak, “Çiftçilerimizin ürünü bol, hasadı ve kazancı bereketli olsun” dedi.
Cemal Hüsnü Çaykara
Elmadağ Kaymakamı
Fatih Kaya
Gerede Kaymakamı
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.
Çocukların uçak heyecanı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, daha önce hiç uçağa binmemiş ve havalimanını görmemiş 20 öğrenciye Gaziantep Havalimanı'nı gezdirip uçağa bindirdi.
Çiftçilerle birlikte zeytin topladı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, çiftçilerle birlikte zeytin toplayarak, hasadın bereketli olmasını diledi.
Eyüp GÜRDAL
Saray Kaymakamı
Remzi DEMİR
Tatvan Kaymakamı
Mehmet Kılıç
Doğanşehir Kaymakamı
Batuhan BİNGÖL
Ahlat Kaymakamı
Talat Tabur
Malatya Vali Yardımcısı
Remzi Oğuz YILMAZ
Tokat Vali Yardımcısı
Kaymakam lahmacun yapıp fırında pişirdi
Gaziantep Oğuzeli ilçesi Kaymakamı Büşra Uçar, tescilli sarımsaklı lahmacunu tanıtmak için fırına girdi. Yufka açıp, taş fırında lahmacun pişiren Uçar, herkesi lahmacun yemesi için Oğuzeli’ne davet etti.