Arama
Arama Sonuçları
Valilikler mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarını iyileştirecek
Çalışmak için bulundukları ilden başka illere giden mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
“En iyi yatırım insanın kendi gelişimine yaptığı yatırımdır”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sırrın Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
"Döktüğünüz alın teri çok kıymetli"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Çelik, "Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur. Yaptığınız iş, döktüğünüz alın teri çok kıymetli" dedi.
Okuma yazmaya geçen miniklerden Mehmetçiğe mektup
Okuma yazmaya geçen Kızılırmak İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri, Mehmetçik için mektup yazdı. Minik öğrenciler mektuplarını Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’e teslim etti.
Okumayı öğrenen çocuklarla kitap okudu
Batman'ın Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üçyol İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin “Artık Okuyorum”etkinliğine katıldı. Kaymakam İmrak, okuma-yazmayı yeni öğrenen çocuklarla sohbet etti, onlarla kitap okudu.
Köy yaşam merkezi sayısı artırılacak
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Çataldere Köyünde hizmete giren Köy Yaşam Merkezi ve yeniden eğitim-öğretime açılan ilkokulu ziyaret etti.
Okuma yazma öğrenenler iş sahibi olacak
Bilecik Valiliği, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eczacıbaşı Vitra arasında eğitim ve istihdamı kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.
Cübbe giyip kep takarak okuma yazma belgesi aldılar
Milyonlarca öğrenci karne veya diploma sevinci yaşarken, Samsun'da daha önce okuma-yazma bilmeyen yaşları 40-63 arasında değişen 13 kadın, okuma-yazma öğrenerek belge aldı.