Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Miroğlu dünya evine girdi
111. dönem kaymakam adaylarından Bünyamin Miroğlu, hayatını Şükriye Kaba ile birleştirerek dünya evine girdi.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Ekinözü’ne Habib Güneyli atandı
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Habib Güneyli görevlendirildi.
Habib GÜneyli
Ekinözü Kaymakamı
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
"Onların mücadelesi hiçbir şeyle ölçülemez"
Gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Aziz vatanımız uğruna canı pahasına mücadele etmiş ve bu yolda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimizin vatanı için verdiği mücadele hiçbir şeyle ölçülemez" dedi.
Sütçü İmam dualarla anıldı
Milli Mücadelenin kahramanlarından Sütçü İmam, vefatının 101. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Anma programına Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de katıldı.
"Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz"
Şehit aileleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Bugün vatanımızda huzur içerisinde ve özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz" dedi.
Deprem konutlarının durumu masaya yatırıldı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında düzenlenen Afet Koordinasyon Merkezi Toplantısı'nda kentte yapılan konutların son durumu ele alındı.
İçişleri’nin genel müdürlüklerine 28 yeni atama
Bugün yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın birimlerine genel müdür veya başkan seviyesinde birim amiri ataması yapılmazken, genel müdür yardımcılıkları, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerine 28 atama gerçekleştirildi.
Salih Çiğdem
Onikişubat Kaymakamı
“Şehit aileleri başımızın tacı”
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Yeniden ibadete açılacak
Ağrı Valisi Osman Varol, depremde iki minaresi yıkılan ve kullanılamaz hale gelen Hz. Yunus Camiinde incelemede bulunarak, yeniden ibadete açılması için gereken çalışmaların başlatılmasını istedi.
Depremde zarar gören ailelere 10 bin lira yardım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta depremzedeleri ziyaret etti. Erdoğan, depremde vefat edenlerin sayısını 8 bin 574 olarak açıklarken, depremzede ailelere 10 biner lira yardım yapılacağını söyledi.
Şehit ve gazi çocuklarının kayak keyfi
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehit çocuklarına yönelik Yedikuyular Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.
Sütçü İmam, vefatının 100. yıl dönümünde rahmetle anıldı
Millî Mücadelenin kahramanlarından Sütçü İmam için vefatının 100. yıl dönümünde Bektutiye (Çınarlı) Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu.
'Öncelik hayatın öncelik yayanın'
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” ve “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” mottosu kapsamında Kahramanmaraş’ta farkındalık etkinliği düzenlendi.
Maraş’ta balık festivali: 46 metre uzunluğundaki mangalda 4 ton balık pişirildi
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, ilde düzenlenen 3. Geleneksel Balık Festivali’ne katıldı. İlin plakasına ithafen 46 metre uzunluğu kurulan mangalda pişirilen 4 ton alabalık, 10 bin kişiye ikram edildi.
Çocuk Görüşme Merkezi, çocukları icradan kurtaracak
Kahramanmaraş’ta velayet altındaki çocukların ebeveynlerine teslim işleriyle ilgili icra sürecine son verecek Çocuk Görüşme Merkezi törenle açıldı.
Şehitlerin adı 251 zeytin fidanı ile yaşayacak
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan 251 kişi adına Onikişubat Belediyesince ‘15 Temmuz Şehitleri Adına Toprağa Kök Salıyoruz’ temalı fidan dikim etkinliğine katıldı.
Serkan Keçeli
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
İbrahim Yazıcı
Yalıhüyük Kaymakamı
Mustafa Anteplioğlu
Küçükçekmece Kaymakamı
Mustafa ÇEK
Balıkesir Vali Yardımcısı