Arama
Arama Sonuçları
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
“Yöresel ürünlerimizi yaşatmamız çok önemli”
Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, Muğla Slow Food Yeryüzü Pazarı Topluluğu’nun düzenlediği etkinliğe katıldı.
Miniklerin kaymakam abi sevgisi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü Mahallesi’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Mahalleli ile bir araya gelen ve öğrencilerle sevgi dolu anlar yaşayan Kaymakam Erdoğan, miniklerin oyunlarına da eşlik etti.
Semt pazarında alışveriş yaptı
Konya'nın Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, semt pazarını ziyaret etti. Pazarda alışveriş yapan Kaymakam Öztürk, esnafla da sohbet etti.
Tarihi Tuz Hanı’nda restorasyon başlayacak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile birlikte 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Tarihi Tuz Hanında incelemelerde bulundu
“Ulaşılabilir olacağız”
Gölpazarı’nda esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır” dedi.
Vatandaşla kahve sohbeti
Boyabat’ta incelemelerde bulunan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, ilçede bir kıraathaneyi ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazar alışverişi yaptı
Burdur Valisi Türker Öksüz, bir taraftan hafta sonunda kurumlardan brifing alırken diğer taraftan halkla bir araya geldi. Semt pazarını ziyaret eden Vali Öksüz, hem pazarcı esnafıyla tanıştı, hem de alışveriş yaptı.
Kurban bayramına hazırlık
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Kurban Bayramı öncesi büyük yoğunluğun yaşandığı Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, istek ve ihtiyaçlar hususunda vatandaşlarla hasbihal etti.
Yaklaşan Kurban Bayramına hazırlık
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarları ile tarım ve hayvancılık alanlarında devam eden projeleri yerinde inceledi.
“Bir damlaya bin umut”
Çorum Mecitözü Kaymakamı Mustafa Atış, Türk Kızılayı Çorum Şubesi'nin düzenlediği kampanyaya katılarak, kan bağışında bulundu.
Ailece pazar alışverişi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, pazar alışverişini mahalle pazarından yaptı. Pehlivan çifti, alışveriş yaparken pazar esnafı ve vatandaşlarla da sohbet etti.
“Biz razıydık, Rabbim de razı olsun”
Erzincan Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak ve Samsun Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Adıyaman Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Cuma namazı sonrası vatandaşla hasbihal
Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Merkez Rıdvan Camiisinde kıldığı Cuma namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.