Tarihi Tuz Hanı’nda restorasyon başlayacak;

Tarihi Tuz Hanı’nda restorasyon başlayacak

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile birlikte 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Tarihi Tuz Hanında incelemelerde bulundu...

Resim

Vali Varol, 2 asırlık geçmişiyle Adıyaman’ın önemli bir ticaret merkezi ve kadim şehrin birçok anısına ev sahipliği yapan Tarihi Tuz Hanının restorasyon projesinin İl Özel İdaresince hazırlandığını belirterek, önümüzdeki günlerde onarım çalışmalarına başlanacağını ifade etti.


OTURAKÇI PAZARI ESNAFINA ZİYARET

Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları birinci ağızdan dinlemeye özen gösteren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile birlikte Adıyaman’ın zengin kültürel dokusunun bir yansıması olarak önem taşıyan Tarihi Tuz Hanı civarındaki Oturakçı Pazarı esnafını ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet eden Vali Varol, ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.

Resim

Vali Varol, “Esnaflarımız kadim şehrimizde kardeşlik ve hoşgörü iklimini tesis eden toplumsal dokumuzun temelini oluşturmaktadır” dedi.

Resim

Vali Varol, “Şehrimizde ticari hayatın canlılık kaynağı ve ekonominin önemli lokomotifi olarak gördüğümüz, bizlere gönlünü ve yüreğini açan esnafımıza bereketli ve hayırlı kazançlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Resim

İl merkezindeki Dokuz Eylül Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları da tek tek gezdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum