“Ulaşılabilir olacağız”;

“Ulaşılabilir olacağız”

Gölpazarı’nda esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır” dedi....


KAYMAKAM SÖZEN’DEN BİLGİ ALDI

Vali Şefik Aygöl, Gölpazarı ilçesinde bir dizi temasta bulundu. Öncelikle Kaymakamlık’ı ziyaret eden Aygöl, burada Kaymakam Alparslan Sözen’den ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ardından İlçe Belediyesine geçen Vali Aygöl, Belediye Başkanı Hayri Süer’den yapılan hizmetlere ilişkin brifing aldı.

Resim

“SİZİNLE İLETİŞİME SON DERECE AÇIK OLACAĞIM”

Gölpazarı temaslarına muhtarlar buluşması ile devam eden Vali Şefik Aygöl, burada ilçede görev yapan muhtarların sorunlarını dinledi. Vali Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır. Diyalog ortamında çözülemeyecek problem yoktur. Görev yaptığım süre içerisinde sizlerle iletişime son derece açık olacağım” dedi.

Resim

KÖYLÜ PAZARINA MORAL VERDİ

Muhtarlar ziyaretinin ardından beraberinde eşi Nazlı Aygöl ve İlçe Kaymakamı Alparslan Sözen ile birlikte esnafı ve köylü pazarını ziyaret eden Vali Şefik Aygöl, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vali Aygöl, ziyaretlerine Gölpazarı’nda yapımı tamamlanan Ceviz Kurutma Tesisi, Soğuk Hava Deposu, Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda yaptığı incelemelerle sürdürdü.

Gölpazarı ziyaretinde öğrenci yurdunu da ziyaret eden Vali Şefik Aygöl, burada öğrencilerle gelecek planları üzerine sohbet etti. Vali Aygöl, öğrencilerin isteği üzerine hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum