Arama
Arama Sonuçları
Çukurca'nın dağlarına bahar geldi
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi.
Pençe-Kilit Operasyonu gazilerine ‘acil şifalar’ diledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit Mehmet Cantepe Üs Bölgesinde sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan Mehmetçikler P. Söz. Er Halil İbrahim Ergen ve Sağlık Astsubayı Muhammet Eren Karaoğlan’ı evlerinde ziyaret etti.
Erzincan’ın son şehidine sabah duası
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, sabahın ilk ışıklarında, dün vatan toprağına emanet edilen şehit Salih Ay’ın mezarını ziyaret etti. Şehide dua eden ve rahmet dileyen Vali Aydoğdu, “Milletimiz, devletimiz payidar olsun” dedi.
Şehidin doğum gününde yeğeni dünyaya geldi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Gökhan Delen’in kendisiyle aynı gün dünyaya gelen yeğeni Elzem Meva’yı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, "Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun" dedi.
Osmaniye şehidini uğurladı
Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil, Osmaniye'nin Çona Köyünde toprağa verildi.
“Yaptığı fedakarlığı unutmayacağız”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Pençe-Kilit harekâtı bölgesinde girdiği çatışmada omuzundan yaralanan Sözleşmeli Er Orhan Yaşar Gündoğan’ı ziyaret etti. Gaziye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Varol, “Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna yaptığı fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
Okullarda şehitler için saygı duruşu
Okullar, haftaya şehitlere saygı duruşuyla başladı. Öğrenciler bayrak töreni öncesinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulundu. Törenlere valiler ve kaymakamlar da katıldı.
Pençe-Kilit Harekatı'nda yaralanan kahramanı ziyaret etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan P. Uzm. Onb. Kadir Yavuz’u tedavi gördüğü GATA’da ziyaret etti.
Şehitlere yönelik provokatif paylaşımlara 14 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlere yönelik sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlarda bulunan 22 zanlıdan 14'ünün yakalandığını açıkladı.
Yaralı Mehmetçiklere acil şifalar diledi
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde terör örgütünün saldırısında yaralanan askerleri hastanede ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
“Şehit ailesinin konteyneri var”
Kahramanmaraş Valiliği, şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesinin çadırda yaşadığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Terör örgütüne 32 ilde operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütü‘ne (BTÖ) yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Silah arkadaşları şehidin adına kütüphane kurdu
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Yazıköy İlk ve Ortaokulu bünyesinde Şehit P. Kom. Uzm. Çavuş İslam Sancak adına yapılan kütüphanenin açılış programına katıldı.
"Allah ayağınıza taş değdirmesin"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Pehlivan, "Sizlere inanıyor ve güveniyoruz, Allah ayağınıza taş değdirmesin" dedi.
Pazar mesaisinde gençlerle bir araya geldi
İstanbul Valisi Davut Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Marmara ve Düzce Üniversitelerinde okuyan öğrencilerle buluştu.
“Ailelerimiz başımızın tacı”
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Ağdal, Tunç ve Aşkın ailelerini evlerinde ziyaret etti. Karaömeroğlu, misafir olduğu hanelerdeki çocukları da hediyelerle sevindirdi.
Şehide 40. gün mevlidi
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehadetinin 40’ıncı gününde düzenlenen Mevlid-i Şerif'e katıldı.
“Devletimiz var olsun!”
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ildeki son mesai gününde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde önceki gün şehit olan Kemal Özek’in ailesine taziye, diğer kurumlara ise veda ziyaretinde bulundu.
Şehidin ailesine ev
Türkiye Tekstil Sanayi İş Verenleri Sendikası ile Jandarma tarafından Şehit P. Uzm. Çvş. Onur Doğan’ın Kayseri'de yaşayan ailesine ev takdim edildi.
“Şuanda terörist etkisiz hale getirmek, samanlıkta iğne aramak gibi”
İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Şuanda terörist etkisiz hale getirmek, samanlıkta iğne aramak gibi” dedi.
“Dağlardaki teröristin ayakkabı numarası dahil her şeyi biliyoruz”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Birileri PKK'ya olan saikleri yüzünden üzülüyor ama bilinmesi lazım ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dağlardaki teröristin ayakkabı numarası dahil her şeyi bilmektedir" dedi.
‘Şehit ailelerinin her zaman yanındayız’
Tokat Turhal Kaymakamı Ali Gökay, bir ay önce Pençe Kilit operasyonunda 24 yaşında iken şehit olan Gökhan Ağıl’ın ailesini ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.