Arama
Arama Sonuçları
"Çocuklar ilim ve bilimle uğraşmalı"
Siirt Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, öğrencilerinin ‘Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Beceri Atölyesi Yıl Sonu Sergisi'ni gezdi. Çalışmaları inceleyen Kaymakam Gülderen, çocukların ilim ve bilimle uğraşmalarının önemine değindi.
Heyelan bölgesinde inceleme
Siirt Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, meydana gelen heyelan sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Şehit kızına doğum günü sürprizi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
Yurtta kalan öğrencilere sürpriz ziyaret
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sosyal medya aracılığıyla kendisini yurtlarına davet eden üniversite öğrencilerine sürpriz yaptı.
“Biriz ve beraberiz”
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, köy ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari/Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Sarıyaprak Köyünde vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Pervari’de görev değişimi
Siirt Pervari Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal ve Şırnak Vali Yardımcısı Nurbaki Yalçın Adıyaman Vali Yardımcılığına, 108. Dönem kaymakamlarından Necati Aktan da Pervari Kaymakamlığına görevlendirildi.
Necati Aktan
Karataş Kaymakamı
Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı
Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Ali Recai Yerlikaya
Mülkiye Müfettişi
İsmail Küreci
Çankırı Vali Yardımcısı
Musa Aydemir
Siverek Kaymakamı
Muzaffer Şahiner
Bornova Kaymakamı
Çocuklar Valiyi bayraklarla karşıladı
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Karasungur ve Köprüçay köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Garzan Ovası'nda sulanacak arazi iki katına çıkacak
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, çiftçilere mercimek tohumu dağıtım töreninde Kurtalan’a müjde verdi. Hacıbektaşoğlu, “Projelendirilme aşamasında olan ‘Garzan Sulama Projesi’ ile 230 bin dekar alanın sulaması hedefleniyordu. Proje üzerinde yapılan iyileştirmelerle sulanacak arazi miktarı 400 bin dekara çıkarılacak” dedi.
Siirt’te fıstık gibi festival
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 14-15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘Siirt Fıstık Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.
Siirt-Pervari yolunun temeli atıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun katılımı ile 64 km uzunluğundaki Siirt-Pervari Yolu'nun temeli törenle atıldı.
Tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara veda yemeği
2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka il ve ilçelere atamaları yapılan Vali Yardımcısı ve kaymakamlar için Siirt Valiliği tarafından veda yemeği düzenlendi.
Müküs Çayı'nda kaybolan hemşire 22 gündür aranıyor
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Beğendik beldesinde akıntıya kapılan ve 22 gündür devam eden hemşire Eyüp Güneş'i arama çalışmalarını yerinde inceledi. Güneş'in ailesiyle görüşerek bilgilendiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Eyüp Güneş kardeşimizin bulunması için gereken her şey yapıldı ve bundan sonrada yapılacaktır" dedi.
Aziz KAYABAŞI
Bahçe Kaymakamı
Adnan Türkdamar
Kayseri Vali Yardımcısı
Necmettin YALINALP
Saruhanlı Eski Kaymakamı
Mehmet Faruk KAZDAL
Adıyaman Vali Yardımcısı
Ahmet Gülderen
Pervari Kaymakamı
Turgay Hakan Bilgin
Altıeylül Kaymakamı