Arama
Arama Sonuçları
KKTC 40 yaşında
15 Kasım 1983'te ilan edilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ıncı kuruluş yıl dönümü dün tören ve etkinliklerle kutlandı. Antalya’da düzenlenen resepsiyona katılan Vali Hulusi Şahin, “Nice yıllara” dedi.
Vosvos korteji, Cumhuriyet Bayramına renk kattı
Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in de katıldığı Türk bayrakları ile donatılan motosiklet ve rengârenk Vosvos araç korteji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına renk kattı.
“Valiye yapılan saygısızlık kabul edilemez”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tokat'ta bazı askerlerin 30 Ağustos töreninde Vali Numan Hatipoğlu’nun elini sıkmaması ile ilgili, "Hiçbir zaman devlet adabına, komuta zincirine uymayan şeyler. Orada valiye karşı yapılan bu saygısızlık Türk subayına yakışmaz. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından gereken soruşturma yapılmış, bu kişiler açığa alınmış ve yüksek disiplin kuruluna sevk edilmiştir" dedi.
Valinin elini sıkmayan askerler görevden alındı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tokat'taki 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda “kabulü mümkün olmayan olaya karışan personelin, idari soruşturmanın selameti bakımından derhal görevden alındığını ve Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildiğini” bildirdi.