Arama
Arama Sonuçları
Sinoplu üreticilere makine desteği yapıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan himayelerinde yürütülen proje kapsamında Durağan ilçesindeki çiftçiler ve üreticilere makine desteğinde bulunuldu.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
Bilecikli olmanın birinci kuralını yerine getirdi
Bilecik Merkez Deresakarı köyünü ziyaret eden Vali Şefik Aygöl, yol kenarında salça yapan vatandaşları görünce aracını durdurarak kazanın başına geçti.
“Her gün bir avuç tavsiye olunur!”
Musabeyli’de Horoz Karası siyah üzümler bir yandan toplanırken diğer yandan kurutuluyor. Hasada eşlik eden Kaymakam Hamza Özbilgi, her gün bir avuç yenilmesini tavsiye ediyor.
“Biçerdövere binip ayçiçeği hasat ettik”
Ayçiçeği üreticileriyle bir araya gelerek hasat yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Edirne’den Kars’a her sofrada, keyifli her sohbette Aksaraylı çiftçilerimizin emeği ve alın teri var” dedi.
Tokat’ın meşhur domatesi salça oluyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nun eşi Ayfer Hatipoğlu, Tokat Kadın Kooperatifi üyesi kadınlarla birlikte kazan başına geçerek salça yaptı.
‘İhtiyaç sahiplerinin konserveleri bizden’
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenli olarak konserve ve turşu ürettiklerini söyledi. Beşikçi, “Kendi elimizle yaptığımız konserveleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve evlerinde yalnız yaşayan değerli büyüklerimize ulaştırıyoruz” dedi.
‘Alıç meyvesinin üretim alanını artıracağız’
Hatay Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçeye bağlı kırsal mahallelerden Benlidere mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinden Abdulkerim Kahlar’ın meyve bahçesinde incelemede bulundu.
Şanlıurfa tarihi ve kültürüyle Ankara’ya taşındı
Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtılacağı ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’, Ankara Millet Bahçesi’nde başladı. 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.