Arama
Arama Sonuçları
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Sinop'ta 42 konutun kura çekimi yapıldı
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde inşa edilen 42 konutunun hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura töreni yapıldı. Törene katılan ve ilk kurayı çeken Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Vatandaşlarımızın, sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.
İskan konutlarının yüzde 95'i tamamlandı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Saraydüzü ilçesinde yapımı devam eden İskan Konutları alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Evleri sular altında kalan vatandaşlarımız için yapılmakta olan 42 konutun inşaat çalışmaları yüzde 95 seviyesine geldi" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Türkiye'nin en mutlu kentinde nüfus arttı
Türkiye'nin en mutlu ili Sinop'un nüfusu arttı. Vali Dr. Mustafa Özarslan, 2023 TÜİK verilerine göre Sinop’un nüfusunun 2022 yılına göre 8 bin 917 artarak, 229 bin 716 olduğunu belirtti.
Boyabat’ta 5 evde yangın: 2 ölü
Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Dağtabaklı köyünde bir evde çıkan yangın, 4 eve daha sıçradı. 5 evin zarar gördüğü yangında 2 kişi hayatını kaybetti. Vali Yardımcısı Abdullah Şahin ile birlikte Dağtabaklı Köyü’ndeki yangın mahallinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Mustafa Özarslan, yetkililerden bilgiler aldı.
Osman Sarı Abana, Davut Boztaş Saraydüzü kaymakamlığına atandı
Konya Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı Kastamonu Abana Kaymakamlığına, Karabük Eskipazar Kaymakamı Davut Boztaş Sinop Saraydüzü Kaymakamlığına görevlendirildi.
Davut Boztaş
Saraydüzü Kaymakamı
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Musa Aydemir
Siverek Kaymakamı
Mehmet Makas
Kırıkkale Valisi
Öğrencilere tecrübelerini aktardı
Sinop Saraydüzü Kaymakamı Tugay Kalkanlı, ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere yaptığı söyleşide tecrübelerini aktaran Kaymakam Kalkanlı, kaymakamlığı anlattı.
Yeşilırmak ve çevresi cazibe merkezi olacak
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle ‘Marka Kent’ olan Amasya’nın ikonik hazinelerinden birisi olan Yeşilırmak Nehri’nin, temizlenerek cazibe merkezi haline gelmesi için hazırlanan ‘Yeşilırmak Nehri Temizleme, Islah ve Rekreasyon Projesi’ açılışını gerçekleştirdi.
Mustafa ÜNLÜSOY
Pamukova Kaymakamı
Tugay KALKANLI
Saraydüzü Kaymakamı
Murat Duru
Çankaya Kaymakamı
Abdulkadir Umut Kasman
İpekyolu Kaymakamı
Hasan Hüseyin Uzan
Bartın Vali Yardımcısı
Muhammet Fuat Türkman
Edremit Kaymakamı
Hasan Hüsnü TÜRKER
Çaldıran Kaymakamı
Erol Tanrıkulu
Antalya Vali Yardımcısı