Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Kaymakam vekillerine Vali Dallı’dan teşekkür
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu’da görev süreleri sona eren ve Bakanlık Merkez Stajı ve dil eğitimi için ayrılacak olan kaymakam vekilleri ile bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Semih Memiş
Şalpazarı Kaymakamı
Öğretmenlik yaptı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar, ortaokul öğrencilerinin sınıflarına girerek ders anlattı. Kısa süreli öğretmenlik yapan Akpınar, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Kaymakam, pancar hasadında
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar, Çırdak köyünde pancar hasadı coşkusuna katıldı.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Cihat Abukan
Muş Vali Yardımcısı
Dr. Mustafa Ayhan
Kocaeli Vali Yardımcısı
Yusuf Kaptanoğlu
Kocaköy Kaymakamı
İki katlı ev ile iki ahır gece küle döndü
Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz, Dikmen Mahallesi Topaloğlu küme evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında evi yanan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kaymakam, yaşlı amcayı yıkılacak evden kurtardı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, duvarıyla çatısı ayrılmış yıkılmak üzere olan bir evde tek başına yaşamaya çalışan 60 yaşındaki Mustafa amcayı konteynır evle sevindirdi.
Okulların son kontrollerini yaptı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, yarın başlayacak 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulları ziyaret etti. Öğrenciler gelmeden okulların son kontrolünü yapan Kaymakam Abukan, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.
Turgut Gülen
Bünyan Kaymakamı
Mahmut Kaşıkçı
Bergama Kaymakamı
Nevzat Şengök
Yenişehir Kaymakamı
Mustafa Pala
Amasya Vali Yardımcısı
Oğuz Alp Çağlar
Nizip Kaymakamı
Muhammet İKİS
Kiğı Kaymakamı
Mustafa Batuhan Alpboğa
Muş Vali Yardımcısı
Dr. Yılmaz Şimşek
Sivas Valisi