Arama
Arama Sonuçları
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Öğrencilerle birlikte deney yaptı
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, öğrencilerin deney çalışmalarına katıldı.
Engelleri kaldırmak için bir adım daha!
Sinop Valiliği koordinesinde işitme engelli vatandaşların kamu hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla, kamu çalışanlarına yönelik işaret dili eğitimi projesi başlatıldı.
"Hızır, dayanışmanın simgesidir"
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Birlik Cemevi’nin düzenlediği Hızır Orucu lokmasına katıldı. Kaymakam Karakaya, "Hızır, bolluğun ve bereketin timsali; insanlığın içindeki yardımlaşmanın ve dayanışmanın simgesidir" dedi.
Vali Gül, vatandaşlara hamsi dağıttı
Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Hamsi Festivali’ne katılan İstanbul Valisi Davut Gül, vatandaşlara hamsi ikram etti. Festivalde 5 ton hamsi dağıtıldı.
Kitap kurtlarını ödüllendirdi
Aksaray Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, ilçede en çok kitap okuyan öğrencilere ‘Kitap Kurdu Belgesi’ takdim etti.
“Bir şiir de bizim hissemize düştü”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Beyaz Karanfil Derneğinin Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlediği Cumhuriyetin 100. yılında kültür, sanat etkinlikleri kapsamında, “Her kız çocuğu adına şiirler yazılası birer Seraye’dir” mottosuyla gerçekleştirilen şiir gecesine katıldı.
Öğrencileri kışa hazırladılar
İstanbul Sancaktepe'de 1.500 öğrenciye mont ve bot dağıtıldı. Kaymakam Ahmet Karakaya, mont ve botları belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere okul müdürlerine teslim etti.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Trafik denetimi
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, emniyet ve jandarma ekipleriyle Trafik Denetim Uygulamasına katıldı.
Şeyma POLAT BALAK
Aksaray Vali Yardımcısı
Depremzede çocuklar için takı kursu
Van Valisi Ozan Balcı, deprem bölgesi Malatya'da Van Valiliği himayesinde kurulan Beydağı konteyner kentini gezerek incelemelerde bulundu.
Konteyner kentte eğitim zili çaldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da Van Valiliğinin koordinesinde Beydağı konteyner kentinde okul öncesi ve ilkokul öğrencileri ders başı yaptı.
Hamamözü’nde doğalgaz sevinci
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Hamamözü ilçesinde doğalgaz dağıtımına başlanması münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.
Hastalara acil şifalar diledi
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, eşi Şeyma Ocak ile birlikte İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti.
"Sancaktepe’den Sıcak Bir İyilik"
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, ihtiyaç sahibi 753 öğrenciye mont ve bot dağıtım törenine katılarak, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın özellikle de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.
Şeyma Şendur
Hamamözü Kaymakamı V.
Hamamözü Kaymakamı Özefe, Karaman Vali Yardımcısı oldu
Amasya Hamamözü Kaymakam Vekili Abdullah Emre Özefe, Karaman Vali Yardımcılığına vekaleten atandı.
Üniversite güvenliği masaya yatırıldı
Üniversitelerde yeni akademik yılın başlamasına sayılı günler kalırken Bitlis’te Vali Oktay Çağatay’ın başkanlığında yapılan Üniversite Güvenlik Toplantısı’nda üniversite ve yurtların güvenliği masaya yatırıldı.
Gençlik Hırka Dağı’na yürüdü
Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde ve Nevşehir Valiliği koordinasyonunda düzenlenen "Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım Gençlik Buluşmaları” gerçekleştirildi.
Kaymakamdan LGS ve YKS’de başarı gösteren öğrencilere ödül
Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, ilçedeki okullardan mezun olan, Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda başarı gösteren öğrencileri kabul etti.
Vali Aydoğdu, kaymakamı kaymakama istedi
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray’ın Ağaçören ilçesi Kaymakamı Mehmet Ali Semiz’e, Ordu’nun Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş’ı babasından istedi. Allah’ın emriyle yapılan istemeye olumlu cevap alan Vali, çiftin nişan yüzüklerini taktı.
Vali bir günde 5 ilçede inceleme yaptı
Sorunların yerinde tespiti ve çözüm üretilmesi adına ilçe ziyaret programlarına önem veren Vali Tuncay Sonel, dün 5 ilçeyi ziyaret ederek, temas ve incelemelerde bulundu.
Şeyma Aktaş
Aybastı Kaymakamı
Şeyma Nur Kaygusuz
Azdavay Kaymakamı
Furkan SEYMAN
Bitlis Vali Yardımcısı
Ali AÇIKGÖZ
Saraykent Kaymakamı