Arama
Arama Sonuçları
Yeni Hükümet Konağı ile daha verimli hizmet sunulacak
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Arkeolojik kazı alanlarını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yaklaşık 200 kilometrelik alan içerisinde bulunan tarih öncesi dönemdeki insanların yaşamlarına dair önemli bilgiler veren arkeolojik kazı alanlarında incelemelerde bulundu.
“Her gün bir avuç tavsiye olunur!”
Musabeyli’de Horoz Karası siyah üzümler bir yandan toplanırken diğer yandan kurutuluyor. Hasada eşlik eden Kaymakam Hamza Özbilgi, her gün bir avuç yenilmesini tavsiye ediyor.
“Bir ağaç diken, bin umut diker”
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından temin edilen 7 çeşit 7000 adet fidan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere yapılan törenle teslim edildi.
Vali yardımcıları karatede siyah kuşak taktı
Ankara Vali Yardımcılarından Namık Kemal Nazlı ile Mustafa Erkayıran, karatede siyah kuşak sahibi oldu.
Vali Baruş’a siyah kuşak
Türkiye Taekwondo Federasyonu, Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nı Isparta’da düzenliyor. Müsabakalara katılmak için Isparta’ya gelen dünya şampiyonu sporcular ve Türkiye Taekwondo Federasyonu yöneticileri Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.
Sur’da festivalli günler başladı
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde Diyarbakır'da düzenlenen Sur Kültür Yolu Festivali, İçkale Müze Kompleksi'nde açılan sergilerle başladı.
Bozkır’ın tarihi yeniden canlanıyor
Konya’nın Bozkır ilçesine yeni atanan Kaymakam Ahmet Berkay Deniz, Milli Mücadele’de şehit düşmüş Kaymakam Demir Asaf Bey’in ailesine ulaşıp tozlu raflarda çürümeye yüz tutmuş fotoğraflarını yeniden kamuoyuna ve tarih sahnesine çıkarmasının ardından bu kez de eski Bozkır fotoğrafları için harekete geçti.
Çameli’nden gelip Halfeti’yi gezdiler
‘'Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum'’ projesi kapsamında Denizli Çamelili öğrenciler Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ile birlikte Şanlıurfa Halfeti’yi gezdi. Halfeti’ye hayran kalan Çameliler, misafirperverliği için Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’a teşekkür etti.
24 ilden 200 fotoğraf sanatçısı Kütahya’yı fotoğrafladı
Kütahya’dan Dumlupınar’a Fotoğrafçılar Maratonu sona erdi. Kütahya Valiliği himayesinde, Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği (EÇFOD) iş birliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen maratona 24 ilden 200 fotoğraf sanatçısı katıldı.
Mehmet Emre Yıldız
Bahşılı Kaymakam V.