Vali Baruş’a siyah kuşak;

Vali Baruş’a siyah kuşak

Türkiye Taekwondo Federasyonu, Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nı Isparta’da düzenliyor. Müsabakalara katılmak için Isparta’ya gelen dünya şampiyonu sporcular ve Türkiye Taekwondo Federasyonu yöneticileri Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti....

Resim

ISPARTA TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Ziyarette, çeşitli tarihlerde yapılan uluslararası yarışmalarda farklı kategorilerde Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan milli sporcular Kübra Dağlı, Mustafa Yılmaz, Emirhan Muran, Mevlüt Pekcan, Ali Kemal Ustabaş ve Ramazan Aydın beraberlerinde Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Konuşmasında Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonunda devam şampiyonalar kapsamında yaklaşık 4 bin sporcunun Isparta’ya geleceğini belirten Vali Baruş, “Sizleri burada görmekten son derece mutlu oldum. İlimizde çok önemli bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Şu anda devam eden yarışmalar var ama esas şampiyonamız ayın 15’inde Perşembe günü başlayacak olan Türkiye Taekwondo Şampiyonası. Bu şampiyonanın ilimizde gerçekleştirilmesi için vermiş olduğunuz katkılar nedeniyle çok çok teşekkür ediyorum” dedi.


MİNYATÜR VE GÜL ÜRÜNLERİ HEDİYE ETTİ

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Şahin de Vali Baruş’a spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı taekwondo kıyafeti üstü giydirerek siyah kuşak taktı.

Vali Baruş ziyaretin sonunda konuklarına Isparta’yı simgeleyen minyatür halı ve çeşitli gül ürünleri hediye etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum