Arama
Arama Sonuçları
"Kastamonu mutfağı damakları şenlendiriyor"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Kastamonu'nun damakları şenlendiren mutfağı, geçmişten bugüne bir lezzet şölenine ev sahipliği yapıyor" dedi.
Satranç Şöleni'nde ilk hamle validen
Gençlik Haftası Valilik Satranç Şöleni'ne katılan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, başlama açılışını yaparak, "Satrancı önemsiyoruz, çocuklarımızın zihinsel gelişimine önemli katkı sağlıyor" dedi.
Fenerbahçe ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu
Mersin'de düzenlenen ‘Final Four’ müsabakaları sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 9. kez açılıyor
Geleneksel Siirt 9. kitap fuarı, 17 Nisan’da kitapseverlerle buluşuyor. Cumhuriyetin 2. Yüzyılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Demokrasi şöleni için sağduyu çağrısı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Seçim Güvenliği Tedbirleri ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vali Şıldak açıklamasında seçimlerin demokrasi şöleni içerisinde geçmesi ve herkesin sağduyulu olması çağrısını yineledi.
Şanlıurfa Süper Kupa'ya hazırlanıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında Süper Kupa Final Maçı hazırlıkları kapsamında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
"Seçim güvenliği için tedbirleri eksiksiz planlıyoruz"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Vali Yavuz, "Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz" dedi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
"Şüpheye yer bırakmayacak önlemler alınacak"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Seçimin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde önlemler alınacak" dedi.
"Kitap fuarını senede 2 kez yapacağız"
'Yüz Yıllar Boyu Oku' temasıyla düzenlenen '8. Siirt Kitap Fuarı' kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışta konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, "Kitap fuarı bence en vazgeçilmez organizasyondur. Toplumun talebi doğrultusunda kitap fuarını senede 2 kez yapacağız" dedi.
Özçekim noktası olacak
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Hamsilos Tabiat Parkı’nda hizmete açılan ‘Yürüyüş Yolu ve Asma Köprü’de incelemelerde bulundu. Vali Özarslan, “Bence, köprümüz; misafirlerimizin sevdikleriyle özçekim noktası olacak” dedi.
Hazro’da toplu sünnet şöleni
Diyarbakır Hazro Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu’nun koordinesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Sünnet olan çocukları hediyelerle sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Korgan Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.
Uluslararası Türk Dünyası Şöleni
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni”ne katılarak, “Gönül coğrafyamızın hudutları, ufuk çizgisi kadar engin, kardeşlik bağlarımız çeliktendir” dedi.
"Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!"
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2.Turu için oyunu, eşi Dr. Selim Yiğitbaşı ile birlikte Şemsettin Karahisari Ortaokulu'nda kullandı.
“Bütün dünyaya bir demokrasi şöleni gösterdik”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlere ilişkin "Bütün dünyaya bir demokrasi şöleni gösterdik. Türkiye'nin en huzurlu ve en güvenli seçimini geçirdik” dedi.
Öğrencilerin meraklı sorularını cevapladı
Trabzon Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Fen Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğine katılarak öğrencilerin meraklı sorularını cevapladı. Kaymakam Demirer, Kaymakamın yetki ve görevleri ile konularla ilgili öğrencilere bilgi verdi.
"Bir Vali dediler, bir tane dediler"
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Halk Günü’nde vatandaşların dualarını aldı. “Allah başımızdan eksik etmesin”, “Allah razı olsun” diye dua edenlere Sonel, “Devletimiz var olsun, devletimiz olmasa bunlar olmaz, kıymetini bilmek lazım” karşılığını veren Sonel, bir kadının “Bir vali dediler, bir tane dediler” şeklindeki ifadelerine ise gülerek, “Coşku verme bana” dedi.
Siirt, Geleneksel Kitap Fuarına hazırlanıyor
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 1-7 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘7. Siirt Geleneksel Kitap Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti.
Amasra Kaymakamlığı’ndan köy çocukları için toplu sünnet şöleni
Bartın Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından Mevren bölgesinde bulunan 5 köyde bulunan 21 çocuk sünnet ettirildi.
Konya için spor dolu günler başladı
Türkiye’nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleştirildi. Unutulmayacak açılış töreninde yaptığı kısa konuşmada Erdoğan, "Tüm emeği geçenleri şahsım, milletim adıma tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Türk Dünyası Şöleni’nde demir dövdüler
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni”ne katıldı. Şölende protokol demir dövüp şölen ateşi yakarken Vali Akkoyun, "Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin" dedi.
Şölende 1100 çocuk sünnet oldu
Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediyesi’nin 1.100 çocuk için düzenlediği sünnet törenine katılarak, “1100 kere maşallah” dedi. Kaymakam Sırmalı, sünnet olan çocuklara ve ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Posof'ta Aşıklar ve Türkü Şöleni
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Posof ilçesinde 12’incisi düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan ‘Aşıklar ve Türkü Şöleni’ne katılarak, "Bu tarz etkinliklerle değerlerimizi yaşatmanın gayreti içinde oluyoruz” dedi.
Sivas’ta eskrim rüzgarı
Türkiye Eskrim Şampiyonası'nın açılış seremonisine katılan Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas’ın güçlü spor alt yapısı ile önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını söyledi.
'Bilge Yazarlar' sertifikalarını Vali'nin elinden aldı
Ankara Valisi Vasip Şahin, panel, yazma becerisi ve merakına sahip lise öğrencilerine yönelik düzenlenen yazarlık eğitimini tamamlayan genç yazar adaylarına sertifikalarını verdi.
Sur ile Of arasında gönül köprüsü: Sur’da Hamsi, Of'da Ciğer Şöleni
Kardeş belediyeler olan Of Belediyesi ile Diyarbakır'ın Sur Belediyesi iş birliğiyle, "Çay da Bizim Ciğer de Bizim! Horon da Bizim Halay da Bizim! Biz biriz, beraberiz. Hep birlikte Türkiye'yiz" sloganıyla "Ciğer Şöleni" düzenlendi.