Arama
Arama Sonuçları
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
"Ahirette misli misli karşınıza çıkacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte iftar yaptı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Soytürk, "Bunun bir de ahiret kısmı var. Bir gün öbür tarafa gideceğiz ve bir hesap vereceğiz. İnanıyorum ki ahirette bunun misli misli karşınıza çıkacak" dedi.
"Çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, hayırseverler Nuray Erdoğan, Nestin Ercan ve Ecz. Şule Yıldız tarafından yaptırılan 16 derslikli özel eğitim okulunu ziyaret etti. Vali Soytürk, "İnşallah çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacaklar" dedi.
Kurtuluşun 101. yılı için sergi açıldı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Namık Kemal Evi Başkanı Sezai Kurt tarafından hazırlanan Eski Tekirdağ Fotoğrafları Sergisi’nin açılışını yaptı.
“İlimizdeki bütün depremzedeler devletimizin güvencesi altında”
İçişleri Bakanlığı, depremzedelerin kaldıkları otelden çıkarılma girişiminde bulunulduğu iddiası üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri hakkında soruşturma başlattı.
Huzurevinde Anneler Günü
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Anneler Günü münasebetiyle Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret etti.
Yaşlılar haftasına pastalı kutlama
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, “Yaşlılara Saygı Haftası” münasebetiyle Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret ederek, yaşlılarla birlikte pasta kesti.
Meslek lisesi ürettiği ilk ekmekleri depremzedelere gönderdi
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, kurulan fırında ilk ürettiği ekmekleri depremzedelere gönderen meslek lisesini ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
AFAD gönüllülerine kimlik taktı
Tekirdağ AFAD Müdürlüğü tarafından düzenlenen saha eğitimlerini tamamlayarak Destek AFAD Gönüllüsü olmaya hak kazanan gönüllülere kimliklerini takdim etmek amacıyla Kimlik Takdim Töreni düzenlendi.
Nice 100 yıllara...
Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı törenlerle kutlandı.
Solotürk'ün gösteri uçuşu heyecanla izlendi
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Süleymanpaşa ilçesi Sahil Dolgu Alanı’nda Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi ekibi SOLOTÜRK’ün gösteri uçuşunu izledi.
Süleymanpaşa’da Bağbozumu Şenliği
Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü işbirliği ile Bağbozumu Şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “O kadar güzel topraklarda yaşıyoruz ki ne kadar şükretsek az" dedi.
Kene avcısı keklikler doğayla buluştu
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın katılımıyla 40 mahallede salımı planlanan 800 keklikten 120 adeti Naip Mahallesi baraj mevkiinde ormanlık alana bırakıldı.
Tekirdağ'da 3. Geleneksel Keşkek Şenliği
Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Karacakılavuz 3. Geleneksel Keşkek Şenliği'nin açılışına katıldı.
Vali Yıldırım, Ahıska Türkü’nün bebek sevincine ortak oldu
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ukrayna'daki savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve öğrenci pansiyonunda misafir edilen Ahıska Türklerini ziyaret etti. Vali Yıldırım, Tekirdağ'da doğan Cansu bebeğin anne babasını tebrik ederek, "Allah bahtını açık etsin" dedi.
Tekirdağ’da ‘Karadeniz’ yayla şenliği
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bu yıl 18'incisi düzenlenen Karadeniz Yayla Şenlikleri’ne katılarak, "Karadeniz’deki şenliklere katılma fırsatı bulamayan değerli hemşehrilerimiz burada kendi kültürlerini ortaya koydular" dedi.
Hakan ÖZNAY
Çamlıhemşin Kaymakamı
Mustafa Güler
Süleymanpaşa Kaymakamı
Harun Kaya
Hatay Vali Yardımcısı
Ahmet ATILKAN
Kastamonu Vali Yardımcısı
Arslan YURT
Gönen Kaymakamı
Tekirdağ'da Altın Makas Bağ Budama yarışması
Tekirdağ’da ilk defa düzenlenen “Altın Makas Bağ Budama” yarışmasında 30 üretici dereceye girmek için yarıştı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, etkinlikte yaptığı konuşmada Tekirdağ için bağcılığın önemini vurguladı.