Arama
Arama Sonuçları
Ayşe Karaca
Doğanhisar Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Gölbaşı'nda yamaç paraşütü keyfi
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yamaç paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Mubin DEMİRKIRAN
Selim Kaymakamı
Kaymakamlarla ‘Gökler Çiçek Açıyor’
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in Ali Dağı'ndan yamaç paraşütü ile uçması ile başlayan ‘Gökler Çiçek Açıyor’ projesine kaymakamlar da dahil oldu. Proje kapsamında Yahyalı, Talas, Felahiye ve İncesu kaymakamları paraşütle uçuş deneyimi yaşadı.
Kanyonun soğuk suyu içinde kekik içti
Isparta Valisi Aydın Baruş, Sütçüler ilçesinin Çandır ve Yeşilyurt köylerinde inceleme yaptı. Çandır köy sınırları içinde bulunan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunan Vali Baruş, ikram edilen Sütçüler Kekiğini kanyondan akan suya girerek yudumladı.
7 yıl sonra Bayramören’de paraşütçüler yeniden yarışacak
Çankırı’nın Bayramören ilçesinde 7 yıl aradan sonra 2-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek paraşüt yarışmasında 40 sporcu yarışacak. Bayramören Kaymakamı Tuncay Karataş, ilçenin yamaç paraşütü konusunda dünyadaki sayılı yerlerden bir tanesi olduğunu söyledi.
Vali'den kamp yapan paraşütçülere gece ziyareti
Erzincan Valisi Mehmet Makas, ErzinCANFest 2022 kapsamında düzenlenen Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’na katılan sporcuları gece kampında ziyaret etti.
Bu festival ayağınızı yerden kesecek
Dut’uyla ünlü Tut’ta ‘Bu festival ayağınızı yerden kesecek' sloganıyla düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivali'nde adrenalin, heyecan ve eğlence bir aradaydı.
Hasan BALCI
Ferizli Kaymakamı
Yakup Güney
Kadirli Kaymakamı
Mehmet YAVUZ
Bor Kaymakamı
Dr. Mustafa ALTINPINAR
Beylikdüzü Kaymakamı
Erol TÜRKMEN
Kınık Kaymakamı
Osman Demir
Bolu Vali Yardımcısı
Taner TENGİR
Espiye Kaymakamı
Göktuğ Kaan AYAZ
Sarp Mülki İdare Amiri
Furkan Duman
Tuşba Kaymakamı
Furkan DUMAN
Van Vali Yardımcısı V.