Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam, Sorkun Şelaleleri'nde teftiş yaptı
Sinop Gerze Kaymakamı Deniz Arabacı, Sorkun Şelaleleri Tabiat Anıtı ve güzergahında yapılan yol çalışmalarını inceledi. Kaymakam Arabacı, daha sonra da vatandaşların taleplerini dinledi.
Bolu'daki 4 şeritli köprü trafiğe açıldı
1 Mart 2024 tarihinde trafiğe kapatılan Mudurnu yolu üzerindeki Doğancı köyü Büyüksu Köprüsü'ndeki çalışmaların tamamlandığını belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "4 şerit olarak yapılan köprü, vatandaşlarımızın hizmetine açıldı" dedi.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
"Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz"
Osmaniye'ye gelen vatandaşları Toprakkale girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ve "Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz" tabelası karşılayacak.
Validen tam destek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkarigücü kadın futbol takımını desteklemek için tribündeki yerini aldı.
Kaleler diyarına yepyeni bir tabela asıldı
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, kaleler diyarı Kozluk ilçesine yepyeni bir tabela asıldığını belirterek, "İlçemizin yöresel ürünlerini tanıtıyoruz" dedi.
Mahallenin sokağına asfalt döktüler
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yürütülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Vali Aygöl, daha sonra bir vatandaşla birlikte asfalt dökme aracına bindi ve mahallenin sokağına asfalt döktüler.
Şehit bekçinin adı Taşlıca Tüneli’nde yaşayacak
Gümüşhane Kürtünlü şehit bekçi Oltan Koca’nın adı Taşlıca Köyü sınırlarındaki tünele verildi. Kaymakam Okan Dağlı, şehit ailesiyle birlikte tünelin tabela değişim törenine katıldı.
“Kars, Ardahan ve Iğdır’a gider”
Bu yıl 7.’si düzenlenen ve pazar akşamına kadar açık kalacak ‘Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri’, misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Serhat diyarının yöresel lezzetleri, turizmi, tarihi ve kültürel değerleri bir arada ziyaretçilerini bekliyor.
15 Temmuz Şehitleri’nin adı Düzce Lisesi’nde de yaşatılacak
Düzce Valiliği, Düzce Lisesi’nin adını tekrar 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi olarak değiştirdi.
İsim değişikliğini mezunlar derneği istedi
15 Temmuz Lisesi’nin isminin eski adı olan Düzce Lisesi’ne dönüştürülmesi tartışma konusu oldu. Valilik, isim değişikliği isteğinin lisenin mezunlar derneğinden geldiğini, 15 Temmuz Şehitlerinin adları ve hatıralarının ismin nakledildiği ‘15 Temmuz Şehitleri Orta Okulu’nda yaşatıldığını açıkladı.
Şehit bekçinin adı polis merkezinde yaşayacak
İstanbul’un Şişli ilçesi Kuştepe mahallesinde bekçi olarak görev yaparken 20.08.2022 tarihinde görevi başında şehit düşen Oltan Koca’nın adı, memleketi Gümüşhane Kürtün’de İlçe Emniyet Amirliği uhdesindeki Polis Merkezi Amirliğine verildi.
Yavru deniz kaplumbağalarının ilk adımlarına şahitlik etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli İlçesi Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitü Müdürlüğü sahilinde, yavru deniz kaplumbağalarının gece yarısı ay ışığında yumurtalarından çıkarak hayata ilk adımlarını atmalarına şahitlik etti.
Kırıkhan’da “Kadınana Çarşısı” tamamlandı
Deprem bölgesinde yaraları sarmaya katkıda bulunması amacıyla, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla çalışmalarına başlanmış olan, Hatay Kırıkhan’da başta kadın esnaflara can suyu olması beklenen “Kadınana Çarşısı” projesinde sona gelindi.
Urla'da tarihi sokaklar sağlıklaştırılıyor
İzmir Urla’da Merkez Kentsel Sit alanında yaklaşık 12 bin 500 m2 sokak sağlıklaştırma projesi başlatan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, “Urla’mızın tarihi, doğal, kültürel değerlerini koruyarak, gelecek kuşaklara aktarmak temel felsefemiz” dedi.
Şehidin adı polis merkezinde yaşayacak
Aksaray Güzelyurt Polis Merkezi Amirliğinde düzenlenen tören ile Polis Merkezi Amirliğinin ismi Güzelyurt Şehit Fevzi Başaran Polis Merkezi Amirliği olarak değişti.
Empati için gözlerini bağlayıp yürümeye çalıştılar
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte, Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen "Beyaz Baston" etkinliğine katıldı.
Trabzon Valisi: Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en fazla turist çeken noktalarından olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de Arap turistler üzerinden yapılan olumsuz sosyal medya paylaşımlarına Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tepki gösterdi.
Valilik uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin!
Samsun Valiliği, serinlemek için sahillere akın eden vatandaşları içeri çeken akıntı konusunda uyararak, "Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin" uyarısında bulundu.
1815 yabancı iş yeri tabelası TSE standartlarına uygun değil
Göç İdaresi Başkanlığı, Suriyelilere ait iş yerlerinin tabelalarında yüzde 75 Türkçe olması gerektiğini hatırlattı. Göç İdaresi, yapılan denetimlerde 3 bin 600 tabelanın bu kurala uymadığının tespit edildiğini, bunlardan 2 bin 151’inin standartlara uygun hale getirildiğini açıkladı.