Arama
Arama Sonuçları
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
“Acınız acımızdır”
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde ilçe merkezi ile birlikte köyleri de ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
Dertlere derman olmaya çalışılıyor
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde, Güneykaş, Aşağıçöplü ve Çilboğaz köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Kamuran TAŞBİLEK
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek, Torul Kaymakamı Orhan Ayaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile öğretmenler, şehit Necmettin Yılmaz öğretmenin Torul'a bağlı Demirkapı köyündeki kabrini ziyaret etti.
2,5 ayda 95 köyü ziyaret etti
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı köy ziyaretleri kapsamında 2,5 ayda 95 köyü ziyaret etti.
Vali Taşbilek önlük giyerek mutfağa girdi, Hünkar Beğendi yaptı
Gümüşhane'de "Türk Mutfağı Haftası" kutlamaları çerçevesinde Vali Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek önlüklerini giyerek mutfağa girip "Hünkar Beğendi" yaptı.
Gümüşhane 19 yılda 19 milyar TL kamu yatırımı aldı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında mahalle ve köy muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.