Arama
Arama Sonuçları
Kaymakama sarılan çocuklar gitmesini istemedi
İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği yabancı dil eğitimi kursuna katılacağı ve ardından yurt dışına gideceği için yaklaşık 7 ay görev yaptığı Bolu Kıbrıscık’tan ayrılan Kaymakam Ahmet Berkay Deniz’in öğrencilerle vedası çok zor oldu.
+1 fark hayata tatlılık katar...
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında “Artı bir fark, hayata tatlılık katar” etkinliğinde özel gençlerle bir araya geldi.
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
“Dostun evi gönüllerdir”
Doğankent’te bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, esnaf ve vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek, “Dostun evi gönüllerdir” dedi.
Kandil gecesi lokma ikramı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Mevlid Kandili Programı sonrası vatandaşların kandilini tebrik ederek, tatlı ikramında bulundu.
Köy yolları asfalta kavuştu
Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılı yatırım programı kapsamında, köy yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Arılı Kovan Destek Projesi’nde ilk hasat
Kırsal mahallelerde arıcılığın geliştirmesi ve üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla pilot bölge olarak seçilen Eğribayat Mahallesinde Arılı Kovan Destek Projesinde ilk hasat yapıldı.
40 yıllık hatır bıraktı
Kahramanmaraş Elbistan’da yaraları sarmaya devam eden Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Elbistan Cumhuriyet Konteyner Kentte misafir olan Murat Çoban’a verdiği kahve sözünü tuttu.
15 kaymakama hizmet edip emekli oldu
Konya Seydişehir’de kaymakamlık makam odasına 40 yıl boyunca hizmet eden İbrahim Akbaş, vekil kaymakamlar hariç 15 kaymakamla çalıştı. Kendisini ‘son kaymakamı’ Deniz Pişkin uğurladı.
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.
Karla mücadele eden işçilere baklava
Sivas'ta etkisini gösteren kar yağışının ardından kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için kış çalışmaları aralıksız sürüyor.
Dostluk galip geldi
Edirne Süper Amatör liginde geçtiğimiz hafta Yıldırım Mega Genç Spor kulübü ile Uzunköprü Aşçıoğlu Gençlik Spor kulüpleri arasında oynanan maçta yaşanan tatsız olayların ardından iki kulübün başkanı Vali H. Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret ederek yaşanan olaylardan duydukları üzüntüleri dile getirdi.
Tarih yeniden canlanıyor
Giresun Valisi Enver Ünlü, Cumhuriyet tarihinin ilk köy okullarından ve Doğu Karadeniz Bölgesine özgü tip yapının son temsilcisi olan ata yadigârı Akyoma İlkokulunda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Maçı kaybeden kaymakam, öğrencilere tatlı aldı
Erzurum Horasan Kaymakamı Ömer Tekeş, öğrencilerle yaptığı voleybol maçını kaybedince öğrencilere tatlı ikramında bulundu.
Şanlıurfa tarihi ve kültürüyle Ankara’ya taşındı
Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtılacağı ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’, Ankara Millet Bahçesi’nde başladı. 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Maraş’ta balık festivali: 46 metre uzunluğundaki mangalda 4 ton balık pişirildi
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, ilde düzenlenen 3. Geleneksel Balık Festivali’ne katıldı. İlin plakasına ithafen 46 metre uzunluğu kurulan mangalda pişirilen 4 ton alabalık, 10 bin kişiye ikram edildi.
Şanlıurfa kültürü ve yöresel lezzetleri ile İstanbul'a taşındı!
12 bin yıllık Göbeklitepe ile adını dünyaya duyuran Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri ve kültürü “Şanlıurfa Tanıtım Günleri’’ ile İstanbul’a taşındı. Büyük bir başarıyla çiğ köfte yoğuran Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Yenikapı’da açılışını yaptığı ve 12 Haziran’a kadar açık kalacak tanıtım günlerine herkesi davet etti. Açılışın sürprizi ise ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oldu.
Birkan TATLISÖZ
Kula Kaymakamı
Kavga eden tarafları Vali barıştırdı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında fırın sırası nedeniyle çıkan taşlı sopalı kavgada 14 kişi yaralandı.