“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”;

“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi....

Resim

PERSONELE TATLI İKRAM ETTİ

Ziyaretine 112 Acil Çağrı Merkezi ile başlayan Vali Aygöl, burada çalışan personelin yeni yılını kutlayarak hayır ve mutluluklar getirmesini diledi. Personele tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, ardından Bilecik Yaşlı Bakım ve Huzurevine geçti.

Eşi Nazlı Aygöl’ün de kendisine eşlik ettiği huzurevi ziyaretinde Vali Şefik Aygöl, yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti. Yeni yılın sağlık ve barış getirmesi temennisinde bulunan Vali Aygöl, kendilerini birer dua kapısı olarak gördüğünü ve bu yüzden hayırlı hizmetlerde bulunmak için dualarını eksik etmemelerini rica etti.

Resim

YAŞLILARA SAĞLIKLI YILLAR DİLEDİ

Keyifli sohbetin ardından Vali Şefik Aygöl, Nazlı Aygöl ile birlikte Çocuk Evleri Sitesine geçti. Burada gençlerle birlikte sohbet eden Vali Aygöl, evlerine konuk oldu. Sitedeki spor salonunda basketbol oynayan Bilecik Valisi, yeni yılın tüm gençler için başarı dolu geçmesini diledi.

Resim

GENÇLERLE BASKET ATTI

Vali Şefik Aygöl’ün akşam programında ise kendisine İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı ve İl Jandarma Komutanı Ferdi Erbakıcı eşlik etti. Öncelikle İl Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Ertuğrulgazi Karakolu’nu ziyaret eden Vali Aygöl, emniyet personelinin yeni yılını tebrik ederek kendileriyle sohbet etti.

Emniyetin ardından Vali Aygöl’ün bir sonraki durağı İl Jandarma Komutanlığı oldu. Burada görev yapan Jandarma personeline mutlu yıllar dileyerek huzur içerisinde bir yıl geçirme yönündeki temennilerini iletti.

Resim

Vali Şefik Aygöl Jandarma binasındaki ‘ziyaretçi defteri’ni imzalayarak şu notu bıraktı: “Ziyaretimde, ülkemizin yüz akı Jandarma teşkilatımızın disiplini, ciddiyeti ve görev aşkıyla bir kanun ordusu olduğunu müşahede ettim. Kahraman jandarmamızın dün olduğu gibi bugün de ve yarın da gururla başarılarını izleyeceğimize olan inancım tamdır. Görevlerinde başarılar diliyorum.”

Resim

Jandarma ziyaretinin ardından Bilecik itfaiyesine geçen Vali Şefik Aygöl ve beraberindeki heyet, burada itfaiye erleri ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Personelle bir süre sohbet eden Vali Aygöl, hatıra fotoğrafının ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Resim

Vali Şefik Aygöl’ü Araştırma Hastanesi’nde İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı karşıladı. Hastanede görev yapan doktor, hemşire ve hastabakıcıların yanı sıra tedavi için hastaneye gelen hastalarla da sohbet eden Vali Aygöl, yeni yıllarını kutlayarak 2024 yılının sağlık ve huzur dolu geçmesi dileklerini iletti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum