Arama
Arama Sonuçları
Vali, 10 öğrenciyi evinde ağırladı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 'Gurbetteki Ailem' projesi kapsamında Rota Erzincan Uygulaması üzerinden başvuru yapan 10 öğrenciyi konutunda misafir ederek, beraber iftar yaptılar.
Depremzede çiftçilere 4,5 milyonluk destek
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt/Sütlüce Mahallesi Sincikler Küme Evlerinde depremde zarar gören üreticilere yönelik gerçekleştirilen “Besilik Hayvan ve DAP İdaresi Başkanlığı Hayvansal Üretim Destek Programı Kapsamında Makine Ekipman Dağıtım Törenine” katıldı.
100 kadın üreticiye 5 bin tavuk
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, “Üreten Kadınlar İş Başında” projesi kapsamında 100 kadın üreticiye 5 bin tavuk dağıtımı gerçekleştirdi.
“Yumurta tavukçuluğu daha da gelişecek”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Valilik himayesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan ve DOKAP tarafından desteklenen Fındık Altı Yumurta Tavukçuluğu Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında Ordu İli Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Celal Sezgi’ye ait tavuk ve yumurta yetiştiriciliği tesisinde incelemelerde bulundu.
Bu sefer de çocuklar için dönerci oldu
Bazen çadırda bazen kepçede bazen de itfaiye aracı üzerinde çalışmaları koordine eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, bu sefer de çocuklar için döner tezgahının başına geçti.
Vatandaşa tavuk-pilav ikram etti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Eyyübiye ilçesindeki tarihî Çarhoğlu Camisi'nde kıldığı Cuma namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Yumurtanın başkentinde kadın gücü
Afyonkarahisar’ın dört bir yanını ziyaret etmeye, yatırımları, üretim ve ihracatıyla şehrin ekonomisine yön veren firmaları incelemeye devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu çerçevede Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde doğalgaz hizmete alım törenlerine katılarak ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Tavukları ölen Kadir’in yüzünü güldürdü
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, çok sevdiği tavukları ölen Kadir’e tavuk hediye etti.
Aşçılık öğrencileriyle pasta yaptı
Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ve öğretim görevlileri Tansu Çelik ve Erkan Çelik rehberliğinde mutfak atölyesinde, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş ile birlikte gençlerin yaptıkları lezzetleri tadıp, heyecanlarına ortak oldu.
Aksaray'da okul kantinlerindeki fiyatlar sabitlendi
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kent merkezindeki okullarda kantin işletmecileriyle bir araya geldi. Aydoğdu, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, bazı dönemlerde herkesin fedakarlık yapması gerektiğini söyledi.
Karatape İlkokulu'nda minik öğrencilerle bir araya geldi
Okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Karatepe İlkokulu’nda minik öğrencilerle buluştu.
Aşevi ve çölyak fırını 10 bin kişiyi doyuracak
Mardin’de ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürecek Aşevi ve Çölyak Fırını projelerinin çalışmaları başlatıldı.
Cizre’de üreticilere 2 bin tavuk, 24 ton yem dağıtıldı
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, ilçeye bağlı Yeşilyurt köyünde “Köy aile düzeyi hijyen kontrolü serbest sistem yumurta tavukçuluğu projesi” 2. etap dağıtım törenine katıldı.
Öğrencilere ‘Altın yumurtlayan tavuk’ masalını okudu
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Okuyan Şehir Ağrı” projesi kapsamında Atatürk Anaokulunu ziyaret etti.
Ayçiçeği üretiminde rekor artış
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, ilde faaliyet gösteren mantar ve yumurta tesisi ile ayçiçeği tarlalarında incelemede bulundu. Vali Şimşek, “Özellikle ayçiçeğindeki üretim son 3 yılda büyük artış gösterdi. Yıllık 6 bin dekar üretimden 130 bin dekara çıktı" dedi.
Ordu’da 5 Milyon TL’lik 8 projeyi DOKAP destekleyecek
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenecek toplam 5 Milyon TL tutarındaki 8 projenin protokol imza töreni, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.
Atıf Çiçekli
Antalya Vali Yardımcısı