Arama
Arama Sonuçları
Kaymakamdan teşekkür plaketi
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, tayinleri çıkan görevlilere teşekkür ederek, plaket verdi.
Sınırın en uç noktasından teşekkür
Hakkari Valisi Ali Çelik, İran-Irak-Türkiye sınırlarının kesiştiği en uç noktada yer alan Fidan Tepe Askeri Üs Bölgesi’ni ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğini sağlayan kahraman Mehmetçiğe teşekkür etti.
"Can yanmasın, mal ziyan olmasın!"
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’ın katılımıyla Belören Beldesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, trafik kazalarını önlemek amacıyla "Reflektör Tak Görünür Ol" projesi kapsamında 196 traktör sürücüsüne reflektör dağıtımı gerçekleştirildi.
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Edirne’de tarihe nostaljik yolculuk
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin tarihi ve turistik noktalarını keşfetmek amacıyla hizmete alınan Turistik gezi trenine binerek ilk seferine katıldı.
Pınarbaşı Belediyesine Ömer Tekeş kayyum olarak atandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirildi. Tekeş, bugün görevine başladı.
"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
20 engelli vatandaşın hayatını kolaylaştırdı
Van Erciş Belediyesi, düşük gelirli 20 engelli vatandaşın hayatlarını kolaylaştırmak için kendilerine tekerlekli sandalye hediye etti.
"Geleceğin şampiyonlarıyla bir araya geldik"
Erva Spor Okullarını ziyaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Geleceğin şampiyonları gençlerimizle bir araya geldik. Sizlere çok güveniyoruz gençler, gelecek sizlerindir" dedi.
Yaşlı ve hastaların hatırını sordu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, hane ziyaretleri kapsamında Dicle, Eyyübi ve Raman Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı vatandaşlara misafir oldu.
Gamze öğretmenin azmini tebrik etti
Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Neriman Sargın Koçak, Almanca Öğretmeni Gamze Kılıç ve babası Burhan Kılıç, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Vatandaşların sorunlarını evlerinde dinledi
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Sorunları tek tek dinleyen Kaymakam İmrak, çözümü için de talimat verdi.
Kaymakamlık hayalleri öğrenci iken gerçekleşti
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, okul ziyaretinde kaymakam olmak istediklerini söyleyen Berat ve Dindar’a küçük yaşta kaymakamlığı tecrübe ettirdi.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
"ERVA projesi çığ gibi büyüdü"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 19. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "ERVA spor okulları çığ gibi büyüdü. Bugün 19’uncu spor kulübümüzü açıyoruz" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Batman’a yeni valilik binası yapılacak
Batman’a yeni yapılacak Valilik binası, İçişleri Bakanlığınca yatırım programına alındı.
Genç kaymakam, ‘riskli yapı kavramı'nı yazdı
111. Dönem Kaymakam Adayı ve Kocaeli Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Emre Açar, yayınladığı 3 makalenin ardından bir yandan yüksek lisans eğitimine bir yandan deprem bölgesindeki görevine devam ederken edindiği izlenimler ile akademik araştırmaları sonucu yeni bir makale kaleme aldı. Birçok akademisyenin akademik çalışmalarının yer aldığı Adalet Akademisi Dergisi’nin 57. sayısında genç Mülki İdare Amirinin “6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı Kavramı” başlıklı makalesi yayımlandı.
Ayşe'ye şarjlı tekerlekli sandalye verdi
Denizli'nin Çal Kaymakamı Mert Çanga, Karaman ailesinin engelli kızları Ayşe Karaman'a şarjlı tekerlekli sandalye verdi.
Adana’da kurtuluş coşkusu
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Vali Yavuz Selim Köşger, “Bizler; esareti kabul etmeyen, istiklâl ve istikbali uğurunda canlarını seve seve veren bir ecdadın torunlarıyız” dedi.
“Hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları bünyesinde açılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve “ERVA Spor Kulübü”nün açılışına katıldı.
"Her türlü desteği vereceğiz"
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, "Engelli vatandaşlarımıza imkânlarımız dâhilinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Muharrem, artık dışarıda bağımsız gezebilecek
Muş Valisi Avni Çakır, sokağa çıkamayan 13 yaşındaki bedensel engelli Muharrem Geyik'e sürpriz yaparak akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
“Oku! bu 100 yıl, senin…”
Batman Valiliği ve Batman Belediyesinin işbirliğiyle bu yıl “OKU! Bu 100 Yıl, Senin…” temasıyla düzenlenen Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali, Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp’in katılımı ile ziyaretçilere kapılarını açtı.
Göz bandıyla yürüyerek farkındalık oluşturdu
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Altı Nokta Körler Derneği tarafından düzenlenen Beyaz Baston Farkındalık Yürüyüşü'ne göz bandıyla katılarak farkındalık oluşturdu.
“Spor okulu olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak”
Yeni haftaya sporla başlayan ve MÜSİAD Kayseri Şubesi’nin yaptırdığı spor okulunun açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, gençlerin ayağına judo, tekvando, güreş gibi hangi alanda istiyorlarsa sporu götürme noktasında seferberlik başlattıklarını söyledi.