Arama
Arama Sonuçları
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
Coğrafi işaretli mehina sarımsağı pazarda
Nisan ayında coğrafi işaretle tescillenen ve haziran ayında hasadı başlayan Batman'ın Hasankeyf ilçesine özgü "mehina sarımsağında hasat dönemi bitti. Kendine has aroması olan mehina sarımsağı, pazardaki yerini de aldı.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
Gençlerle doğa yürüyüşü
Düzce Valisi Selçuk Aslan, üniversite öğrencileriyle doğa yürüyüşüne çıktı. Gençlerle spor ve sağlık dolu bir cumartesi günü geçiren Vali Aslan, çevre temizliğine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Kivi ihtiyacının üçte birini Yalova karşılıyor
Türkiye'nin önemli kivi üretim merkezlerinden Yalova'da hasat başladı. Aroması, tane ağırlığı, uzun depolama ömrü ve rengi nedeniyle rağbet gören, henüz dalındayken satılan coğrafi işaret tescilli Yalova kivisi, İstanbul başta olmak üzere ülkenin dört bir yanına gönderiliyor.
İşçilerin mutluluğuna 'kova fırlatarak' ortak oldu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Burunoba köyünde işçilerle birlikte patates hasadının bittiğini simgeleyen kovaları havaya fırlatarak, işçilerin mutluluğuna ortak oldu.
Üreticilerle fındık topladı
Ordu Valisi Muammer Erol, Gölköy ilçesinin Damarlı mahallesinde fındık hasadını sürdüren Zeki Çelenk isimli fındık üreticisini bahçesinde ziyaret ederek, kolaylık ve mahsulünün bereketli olması dileğinde bulundu.
Yüzde 15 rekolte düşüklüğü var
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Köprübaşı Ömerefendi Köyü’nde vatandaşlarla buluşup fındık hasadı yaptı. Vali Aslan, tarım arazilerinin yaklaşık yüzde 85’ni kapsayan ve tarım sektöründe ana ürün olan fındıkta bu yıl yüzde 15’lik bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyledi.
79 koyunu satıp parayı depremzedelere bağışladılar
Ardahan Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere destek olmak amacıyla birlik üyelerinin bağışladığı 79 koyunu satarak elde ettikleri 176.900 TL nakdi yardımı, Ardahan Valiliği Afet Yardım hesabına yatırdı.
Okullardan deprem bölgesine destek
Siirt Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, deprem felaketinden etkilenen öğrencilere destek amacıyla okullarda başlatılan yardım kampanyası çalışmalarını yerinde inceleyerek görevli personellerden bilgi aldı.
"Depremin yaralarını birlikte sarıyoruz!"
Yüzyılın en büyük afetlerinden biri olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Ağrı’da yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Aşçılık öğrencileriyle yemek yaptı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, tarihi ve doğal güzellikleri ile meşhur olan Halfeti'de bir dizi inceleme ve temasta bulundu.
2 poşet çöp toplayan kaymakamdan tepki: Herkes çöpünü dışarı atıyor
Muğla'nın Fethiye ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü plaj ve koyların bulunduğu yarımadada temizlik çalışması başlatan Kaymakam Alper Balcı, çöp konteynırı varken doğaya çöp atanlara tepki gösterdi. Balcı, “Biz eskiden böyle değildik, herkes çöpünü dışarı atıyor. İki tane büyük poşeti çöple doldurdum” dedi.