Arama
Arama Sonuçları
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
Zonguldak'ta heyelan: Anne ve oğlu hayatını kaybetti
Zonguldak'ta heyelan nedeniyle tek katlı müstakil evin yıkılması sonucu göçük altında kalan anne ve oğlunun cansız bedenine ulaşıldı. Anne ve oğlunu arama kurtarma çalışması sırasında meydana gelen ikinci heyelanda da 21 personel göçük altında kaldı.
Aynı gün 3’ü vekaleten 4 kaymakamlığa baktı
Tokat Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, aynı gün Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik kaymakamlıklarına vekalet etti.
Maden faciasında vefat edenlere son görev
Amasra'daki maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden maden işçileri son yolculuklarına uğurlandı.
Maden faciasında 22 kişi hayatını kaybetti
Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada 22 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Koca, yaralılardan 8’inin tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Diyarbakır programını iptal ederek Amasra'ya gideceğini açıkladı.
Maden şehitleri için anıt
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, TTK Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesinde "Yeni Üretim Panosu" ile Amele Birliği Başkanlığınca yaptırılan "Maden Şehitleri Anıtı"nın açılışına katıldı.
Trabzon'un fethi 26 Ekim yerine artık 15 Ağustos'ta kutlanacak
Trabzon'un Fatih Sultan Mehmet Han tarafından fethedilişinin tarihi üzerindeki tartışmalara Türk Tarih Kurumu'ndan gelen cevap sonrasında Valilik son noktayı koydu. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu kutlamaların 26 Ekim yerine artık 15 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı.
Atatürk’ün başlattığı Türkiye’nin ilk yerel festivali 86. kez kapılarını açtı
İzmir Bergama'da bu yıl 86'ncısı düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülerle başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934 yılındaki ziyareti esnasında yaptığı öneriyle 1937 yılında başlatılan festival, çeşitli gösteriler, birbirinden ünlü sanatçılardan konserler ve yöresel sergilerle bu yıl 86. kez düzenleniyor.
Bartın Valisi yerin 250 metre altında madencilerle iftar yaptı
Bartın Valisi Sinan Güner ve protokol üyeleri, yerin 250 metre altında madencilerle iftar yaptı.