Arama
Arama Sonuçları
"Bizim devletimiz 'Erenler nefesidir' Fitneye geçit vermez"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bizim devletimiz Yunus Emre’nin deyişiyle 'Erenler nefesidir.' Fitneye geçit vermez. Bu anlayışla 4 Haziran 2023-3 Haziran 2024 tarihleri arasında Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza bağlı birimlerimiz tarafından: BTÖ’ye (Bölücü Terör Örgütü) yönelik 31 bin 994 operasyon yapıldı" dedi.
Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte etkili olan sağanağın vurduğu noktalarda inceleme yaptı. Kavaslı Altgeçidi’nde devam eden temizleme ve yol açım çalışmalarını inceleyen Vali Masatlı, Uzun Çarşı esnafını da ziyaret etti.
Vali Kızılkaya: Tüm kurumlarımız teyakkuz halinde
Meteorolojinin, Siirt için turuncu uyarı vermesi üzerine Vali ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya başkanlığında toplantı yapıldı. Vali Kızılkaya, "Tüm kurumlarımız, teyakkuz haline geçirilmiştir. Vatandaşlarımızdan ricamız, uyarıları dikkate almalarıdır" dedi.
“Şehir eşkıyalarıyla mücadelemiz sürecek”
Bakanlığının son 180 günlük çalışmalarını basın toplantısı ile kamuoyuna duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kendini hukukun üstünde gören suç örgütlerine zerre tahammül göstermediklerini belirterek, “Bu şehir eşkıyalarının tamamını adalete teslim etmekte kararlıyız” dedi.
“Teyakkuz durumuna geçilmiştir”
Kastamonu genelinde etkili olan şiddetli fırtına sonucu yaşanan zararı ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Vali Meftun Dallı, “Teyakkuz durumuna geçirilmiştir” dedi.
“Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp’ta ; biri kırmızı, biri turuncu ve biri de gri kategoride olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyetimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum” dedi.
Samsun’da hayat normale dönüyor
Samsun Valisi Orhan Tavlı ve AFAD Başkanı Okay Memiş, dün yoğun yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınından etkilenen İlkadım ilçesinde incelemelerde bulunarak, selden etkilenen esnafa ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Turuncu takım kazandı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Mersin'den Adıyaman'a kadar olan hat terörden arındırıldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2022'de Terörden Arananlar Listesi'nde yer alan 2'si kırmızı, 4'ü mavi, 5'i yeşil, 19'u turuncu, 27'si gri ve 30'u liste dışı olmak üzere toplam 87 sözde üst düzey teröristin de aralarında bulunduğu, çeşitli terör örgütlerine mensup 1220 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Kadına karşı şiddete “dur” dedi
Kütahya Valiliği, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde Kütahya’nın tarihi yapılarını kadına şiddetle mücadelenin sembol rengi turuncuyla aydınlattı.
521 bin Suriyeli ülkesine döndü
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Yardımcısı Çataklı, şu ana kadar 521 bin 39 Suriyelinin ülkesine döndüğünü açıkladı.
Antalya, sağlık turizminin de merkezi olacak
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, bin 34 yatak kapasitesiyle Antalya'yı sağlık üssü haline getirecek olan Şehir Hastanesi'nin devam eden inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, hastanenin özellikle sağlık turizmi noktasında Antalya'ya önemli katkılar sunacağını belirterek, "Hastanemiz hizmete açıldığında turizmin ve tarımın başkenti Antalya, sağlık turizminin de merkezi olacak" dedi.
Van’ın tarih kokan gül bahçesi yenilendi
İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın talimatı ile endemik gül türlerini içerisinde barındıran “Gülistan Bahçesi’nde” yeniden düzenlemeler yaptı.
Suriyeli göçmenlere bu bayram da izin yok
İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı, Suriyeli sığınmacıların Ramazan bayramında olduğu gibi Kurban bayramında da ülkelerine gidip geri gelmelerine izin verilmeyeceğini açıkladı. Çataklı, terör örgütlerine yönelik haziran ayında düzenlenen operasyonlarda 142 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.