Arama
Arama Sonuçları
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
“Güçlü kadınlar, güçlü yarınlar”
Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin el emeği göz nuru ‘Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar’ sergisi açıldı.
Karadeniz’i vuran sel afetinin faturasını konuştular
İki hafta önce Karadeniz’i vuran sağanak yağış ve sel faturası, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve 10 ilin valisinin katıldığı Ankara’daki AFAD Başkanlığı’nda masaya yatırıldı.
Tekerlekli sandalyede empati yaptı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Engelliler Haftasında özel gereksinimli öğrenci ve özel gençler ile engelli bireylere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya geldi.
Bayramda gönüllere dokundular
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Hatay’da çadır ve konteyner kentlerde bulunan depremzedeleri ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
Otizmli çocuklarla havaya balon bıraktı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü” kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile Karaelmas Otizmli Bireyler Derneği üyelerini kabul etti.
Huzurevinde yaşlılarla pasta kesti
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Alb. Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, SG Bot Komutanı Ütğm. Hayrettin Selimoğlu ile birlikte 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında huzurevindeki büyükleri ziyaret etti.
Mustafa TUTULMAZ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
75 ve 72 yaşındaki ‘iki yetişkin genç’ huzurevinde ‘evet’ dedi
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde kalmakta olan 72 yaşındaki Meliha Kıral ile 75 yaşındaki Ercan Birdal’ın nikah törenlerine katıldı. Vali Tutulmaz davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği nikah töreninde Birdal çiftine mutluluk ve sağlıklı uzun ömürler diledi.
Cumhuriyet coşkusuna balıkçı tekneleri de eşlik etti
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen römorkör su gösterileri ve balıkçı tekneleri kortej geçişini ilgiyle izledi.
Yenilenen futbol sahasının açılışında il müdürleri maç yaptı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yatırım programı ile yeniden düzenlenen Üzülmez Gönül Alışır Futbol Sahasının açılışına katıldı.
Yolda tesadüfen karşılaşıp sohbet ettiği çiftçileri makamında ağırladı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Filyos’a giderken yolda tesadüfen karşılaşıp sohbet ettiği tarlada çalışmaktan dönen çiftçileri birkaç gün sonra makamında ağırladı.
30 Ağustos töreninde vefat eden gazi oğlu toprağa verildi
Kütahya'daki Büyük Zafer'in 100. yılı törenlerinde fenalaşıp yaşamını yitiren Çanakkale Gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu Turgut Kaçmaz (86), memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.
Maden şehitleri için anıt
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, TTK Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesinde "Yeni Üretim Panosu" ile Amele Birliği Başkanlığınca yaptırılan "Maden Şehitleri Anıtı"nın açılışına katıldı.