“Güçlü kadınlar, güçlü yarınlar”;

“Güçlü kadınlar, güçlü yarınlar”

Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin el emeği göz nuru ‘Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar’ sergisi açıldı....

Resim

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, büyük ilgi gören sergiyi vatandaşların ziyaret etmelerini ve destek vermelerini istedi.

Sergi açılışına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz,  Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Bülent Ecevit Üniversitesi BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdür Vekili Veli Köktürk, Zonguldak il Müftüsü Aşır Durgun, Zonguldak Romanlar Derneği Başkanı Rıza Demir ve vatandaşlar katıldı.

Resim

Serginin açılışında konuşan ve Zonguldak halkını sergiye destek vermeye davet eden Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Hanımefendilerin el emekleri göz nuru ile oluşturdukları eserleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da buraya gelerek bu eserlerin görülmesi hem de satışta bulunanlara destek vermelerini talep ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Resim

Açılışa katılan protokol sergiyi ziyaret ederek bol bol alışveriş yaptı. Sergide satılan ürünlerin gelirini ürünü yapan kursiyerlere veriliyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum