Arama
Arama Sonuçları
"Bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıyoruz"
Hopa ilçesini ziyaret eden Artvin Valisi Cengiz Ünsal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ünsal, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sayesinde bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.
Yusufeli Viyadüğü yüzde 99.5 oranında tamamlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli-Artvin kara yolunu 16 km kısaltacak olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nün yüzde 99.5 oranında tamamlandığını belirtti.
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Fedakar sağlık çalışanlarıyla iftar bereketini paylaştı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Heyelan bölgesinde inceleme
Siirt Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, meydana gelen heyelan sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Kahramanlar Sarıkamış'ta eğitim gördü
Milli Savunma Bakanlığı, 5'inci Dönem Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Kursu, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapıldı. Vali Ziya Polat, faaliyetler hakkında komutanlardan bilgi aldı.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun Artvin
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama törenine katıldı.
4 ilin valisi bir araya geldi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Artvin Valisi Cengiz Ünsal'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette dört ilin sorumluluk alanında bulunan konular konuşuldu.
"Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Borçka ilçesinde meydana gelen taşkın ve heyelanlardan etkilenen bölgelerde inceleme yaptı. Vali Ünsal, "Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Devletimizin tüm imkanları seferber edildi" dedi.
Kore gazisi dualarla ebediyete uğurlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 93 yaşında vefat eden Kore Gazisi Abdulaziz Burucu için Yusufeli İlçesi Pamukçular Köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Okul inşaatında inceleme
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Kemalpaşa ilçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Kemalpaşa İlkokulu ve Ortaokulu inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
"Sarp Sınır Kapısı yeni rekorlara imza atıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin Kafkasya ile Orta Asya’ya açılan kapısı konumunda olan Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, "Sarp Sınır Kapısı, 2 milyar dolara ulaşması beklenen ihracat rakamıyla her geçen gün yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor" dedi.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
"Salih'in yüzündeki mutluluğu görmek her şeye bedel"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, özel gereksinimli Salih Çolak ve ailesiyle bir araya geldi. Salih'le sohbet eden ve kendisine hediye veren Vali Ünsal, "Salih ve ailesinin yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedel" dedi.
Kan bağışında bulundu
Kızılay Kan Bağışı Aracı’nı ziyaret ederek kan bağışında bulunan Artvin Valisi Cengiz Ünsal, vatandaşları da kan bağışına davet etti.
"Çocuklarımıza milli vizyon kazandırıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, öğrenciler tarafından düzenlenen Yerli Malı kermesine katıldı. Vali Ünsal, "Bu etkinlikler, çocuklarımıza milli vizyon kazandırıyor" dedi.
“Tüm kurumlar birlikte hareket etmeli”
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl İdare Şube Başkanları toplantısına başkanlık yaptı. Vali Ünsal, "Bizler, devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz” dedi.
Öğretmenler ve öğrencilerle birlikte izledi
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” filmini Arhavi'de öğretmen ve öğrencilerle birlikte izledi.
Mahallelerin sorunlarını mahalleliden dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, asayiş, eğitim, sağlık ve altyapı konuları başta olmak üzere mahallelerdeki sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
“Büyük atılımlara gençlerimizle ulaşacağız”
Artvin Bilim ve Sanat Merkezince düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı, Vali Cengiz Ünsal tarafından gerçekleştirildi.
Son kontrolleri yaptı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yapım aşaması tamamlanıp son kontrolleri yapılan Artvin sağlık kompleksinde incelemelerde bulundu.
Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi
Merkeze bağlı Orduyeri, Yıldız ve Karaçay mahalle muhtarlarını ziyaret eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, mahallelerdeki sorunlar ile vatandaşların taleplerini dinledi.
“Aşkınan çalışan yorulmaz”
Batman’ı köy köy gezerek ihtiyaçları yerinde tespit eden Vali Ekrem Canalp, şehrin 248. köyünü dün ziyaret etti. Beşiri’nin kalan 6 köyünü de önümüzdeki günlerde ziyaret edecek olan Vali Canalp, böylece ilin tüm köylerine gitmiş olacak.
Sahipsiz hayvanlar için sokağa mama bıraktı
Isparta Aksu Kaymakamı Mesut Akın, ilçe merkezindeki ve mahallesindeki park, meydan ve sokaklarda belirlenen yerlere, sahipsiz sokak hayvanları için kuru mama bıraktı.
“Hakkaniyet ve dürüstlük ilkesinden ayrılmayacağım”
Ankara Evren Kaymakamı olarak görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Bekir Kınacı, “Hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım” dedi.
Kırşehir Ahilik kutlamalarına hazır
Ahilik Haftası kutlama programını açıklayan Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, 18-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek kutlamalara tüm halkı davet etti.
İçişleri Bakanlığı’nda yeni atama ve yer değiştirmeler
Vali ve kaymakam kararnamelerinin ardından İçişleri Bakanlığı’nda kurum içi atama ve yer değiştirmeler devam ediyor.