Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa emniyetinden dev uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek için birbiri ardına operasyonlar düzenleyen Şanlıurfa Polisi, son olarak 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
Öğrencileri motive etti
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Avsallar Ortaokulu ve Avsallar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
“Evlatlarımıza sahip çıkalım”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Salar’da En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimine katıldı. Çocukları korumanın zorlaştığını belirten Vali Yiğitbaşı, “Evlatlarımıza sahip çıkalım” uyarısında bulundu.
“Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor”
Eğitim yöneticileriyle bir araya gelen ve bir seferberlik havası içinde çalışılmasını isteyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor. Büyük düşüneceğiz, daha derin ufuk çizgisine odaklanacağız ve hep birlikte eğitim alanında çıtayı yükselteceğiz” dedi.
Kaymakam gelecek diye bütün gece uyumadı
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 1923 doğumlu Cumhuriyet çınarı Sıdıka Bayram teyzeyi evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı.
“Beraber mücadele edersek başarılı oluruz”
‘En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında düzenlenen “Narkorehber Eğitim” programına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Hep beraber mücadele edersek, uyuşturucunun sıfıra indirildiği, asayişin en üst düzeyde olduğu bir dönem yaşarız inşallah” dedi.
Çocukların neşesine ortak oldu
Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Beşpınar Eğitim Köyü’nde LGS ve Destekleme Kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etti.
“Uyuşturucu ile mücadelede annelerin desteğine ihtiyaç var”
En İyi Narkotik Polis Anne Projesi kapsamında Niğde’nin Bor İlçesi’nde düzenlenen programda anne ve anne adaylarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Koç, uyuşturucu ile mücadelede annelerin önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı.
Esnafları gezerek mendil ve broşür dağıttı
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, esnaf ve lokantaları gezerek, ‘KADES’ ve ‘UYUMA’ uygulamalarını tanıtan mendil ve broşür dağıttı.
“Çocuklarımızı uyuşturucudan annelerle koruyacağız”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “En İyi Narkotik Polisi Anne” etkinliğine katıldı. Kaymakam Erdoğan, “Çocuklarımızı uyuşturucudan annelerle birlikte koruyacağız” dedi.
Vali Akkoyun: Vatandaşların ihtiyaçlarını hemen bize iletin
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’un muhtarlarla yaptığı toplantıda köylerin ve mahallelerin ihtiyaçları ile yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Akkoyun, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini bize hemen iletin. Çözümü için bütün imkanları seferber edeceğiz” dedi.