Arama
Arama Sonuçları
"Ecdadımızın emanetlerini koruyoruz"
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, restorasyon çalışmaları devam eden Nebiköy Camii'nde inceleme yaptı. Vali Akbıyık, "Ecdadımızın emanetlerini korumak, ihya ederek geleceğe taşımak için hassas bir çalışma gerçekleştiriyoruz" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
“Gençlerimizi içinde sporun eksik olmadığı bir hayata hazırlıyoruz”
Yatağan Gençlik Merkezinde gençlerin etkinliklerine eşlik eden Muğla Valisi İdris Akbıyık, “Gençlerimizi içinde sporun eksik olmadığı bir hayata hazırlıyoruz” dedi.
Adem Karataş
Arguvan Kaymakamı
Hayrettin Çiçek
Ardahan Valisi
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Kanuni Sultan Süleyman’ın Bozüyük Otağında kazı çalışmaları başlıyor
Büyük Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın 500 yıl önce Rodos Seferi esnasında Yatağan’da kurulan Bozüyük otağında Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın talimatı ve Muğla Valiliği himayesinde kazı çalışmaları başlıyor.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Köydeki su sarnıcı onarılacak
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe ve Yatağan ilçelerinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için Kafaca, Çaybükü, Bağyaka, Kapubağ ve Bozüyük mahallelerini ziyaret etti.
Mesut ESER
Manisa Vali Yardımcısı
Gökay ÖZKAN
İzmir Vali Yardımcısı
Hasan TANRISEVEN
Giresun Vali Yardımcısı
Mehmet Okur
Denizli Vali Yardımcısı
Sadettin Yücel
Kuşadası Kaymakamı
Burak Keser
Ordu Vali Yardımcısı
Nurbaki YALÇIN
Adıyaman Vali Yardımcısı
Şehmus GÜNAYDIN
Mülkiye Başmüfettişi