Köydeki su sarnıcı onarılacak;

Köydeki su sarnıcı onarılacak

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe ve Yatağan ilçelerinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için Kafaca, Çaybükü, Bağyaka, Kapubağ ve Bozüyük mahallelerini ziyaret etti....

İlk olarak Kafaca Mahallesi’ni ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Daha sonra Mahalle Muhtarı Ömer Gülgün ile mahallede incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, mahallede bulunan tarihi su sarnıcının bakım ve onarımı için ilgililere talimat verdi.

Vali Orhan Tavlı, Kafaca döküm sahasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Resim

BELEN KAHVESİ’NDE VATANDAŞLARLA

İncelemelerinin ardından Çaybükü Mahallesi’ne giden Vali Tavlı, Belen Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Orhan Tavlı, vatandaşların talep ve isteklerini dinledikten sonra Mahalle Muhtarı Bilal Özsoy ile mahallede incelemelerde bulundu.

Çaybükü Mahallesi ziyaretinin ardından Bağyaka Mahallesi meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tavlı, Mahalle Muhtarı Mehmet Avcı ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaç ve talepleri hakkında görüştü.

Resim

BAKANLA GÖRÜŞTÜRDÜ

Ziyaretinin devamında Kapubağ Mahallesi’ni ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon bağlantısında mahalle sakinlerini görüştürdü. Bakan Soylu mahalle sakinlerine “Devletimizin tüm imkânları ile vatandaşlarımızın yanında” dedi.

Daha sonra Bozüyük Mahallesini ziyaret eden Tavlı, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Ahmet Yanmadık ile mahallede incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, mahallenin en yaşlısı 95 yaşındaki Halil Karaman’ı evinde ziyaret etti.

Resim
Vali Orhan Tavlı’nın Menteşe ve Yatağan ziyaretlerine, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömür Özdil eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum