Arama
Arama Sonuçları
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
"Allah ayağınıza taş değdirmesin"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Pehlivan, "Sizlere inanıyor ve güveniyoruz, Allah ayağınıza taş değdirmesin" dedi.
"Festivaller beraberliğimizi pekiştiriyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 4.Karaduvar Balık Festivali'ne katıldı. Festivalde konuşan Vali Pehlivan, "Festivaller ve sosyal etkinlikler, insanlarımızın bir araya gelmesini, kaynaşmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor" dedi.
"ŞÖNİM başvuruları yüzde 30 azaldı ama yeterli değil"
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Çalışmalar neticesinde ŞÖNİM'lere yapılan başvuru yaklaşık yüzde 30, barınma talebinde bulunanların sayısı da yüzde 25 civarında azaldı. Ancak bunu yeterli görmüyoruz. Sıfır toleransla yaklaştığımız bu konuda kadına yönelik ve aile içi şiddeti tamamen sıfırlamayı hedefliyoruz" dedi.
TCSG Gemisi'nde şehit ailelerini ve gazileri ağırladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla şehit ailelerini ve gazileri TCSG Yaşam Gemisi'nde ağırladı.
Vali ve kaymakama 23. yıl sürprizi
Mülki İdare Amirliği mesleğine 29 Mayıs 2000 yılında başlayan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve dönem arkadaşı Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’in meslekteki 23. yıldönümleri olması hasebiyle meslektaşları sürpriz yaptı.
Yeni mahsül şeftali reçelinin tadına baktı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Yukarı Burhan Mahallesinde çiftçilik yapan Sünbül ve Ünal ailesini evlerinde ziyaret etti.
Akdeniz Hükümet Konağı, Mersin’in çehresini değiştirdi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz ilçesinde yapımı tamamlanan ve Mersin’in çehresini değiştiren yeni Hükümet Konağını ziyaret etti.
İmam hatip öğrencileriyle iftar
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği koordinesinde Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde misafir edilen depremzede vatandaşlar ve öğrenciler için düzenlenen iftar programına katıldı.
Sosyal medyadan valiyi dükkanını davet etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kendisini sosyal medya üzerinden çalıştığı dükkana davet eden Ahmet İlbaş’ın davetini geri çevirmedi. Vali Pehlivan Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi 112. Cadde üzerindeki kolonya ve parfümeri satışı yapan dükkanı ziyaret etti.
Akdeniz Hükümet Konağı, 3 aya tamamlanacak
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, inşaat çalışmaları devam eden Akdeniz Hükümet Konağı şantiye alanında incelemelerde bulundu.
Protokol gençlerle futbol oynadı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, “Kötü Alışkanlıklara Ret, Sporla Sağlıklı Yaşama Evet” sloganıyla Mersin Valiliği himayesinde başlatılan kampanya kapsamında Akdeniz İlçesi Çay ve Çilek Mahallelerinin gençleri ile bir araya gelerek futbol oynadı.
Zeyit ŞENER
Akdeniz Kaymakamı