KYK yurdunda akşam yemeği;

KYK yurdunda akşam yemeği

Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret ederek ‘Hoş geldiniz’ diyen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, akşam yemeğini sıraya gererek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi....

Resim

YURTTA KALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu, Mürsel Paşa Erkek Öğrenci Yurdu ile Bingöl Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Yurtlarda kalan öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Usta, daha sonra yurt binalarını gezerek; odalar, sosyal aktivite bölümleri, yemekhane gibi bireysel ve toplu kullanım alanlarında incelemelerde bulundu.

Resim

ÖĞRENCİLERLE ÖZÇEKİM!

Vali Usta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'ndan yurtlarda öğrencilere sunulan hizmetler, kapasite durumu ve uygulanan projelerle ilgili bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından öğrencilerle bir araya gelerek sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden, sorunları ve talepleri dinleyen Vali Usta, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Resim

"SORDULAR CEVAPLADIM”

Akşam yemeğini Bingöl Kız Öğrenci Yurdu’nda yemek sırasına girerek alan ve öğrencilerle birlikte yemeğini yiyen Vali Usta, “Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Loğoğlu ile birlikte sırasıyla Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu, Mürsel Paşa Erkek Öğrenci Yurdu ve Bingöl Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek, onlara hoş geldiniz dedim, sorunlarını dinledim, onlarla yemek yedik. Sohbet ettik. Sordular cevapladım. Ama en güzeli yurtlar ve Bingöl ile ilgili söyledikleri güzel sözlerdi. Her birine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum