Minik öğrencilerin kaymakam abi sevgisi;

Minik öğrencilerin kaymakam abi sevgisi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, ilçe merkezi ve köylerindeki tüm anaokulu ve anasınıflarına oyuncak dağıttı. Kaymakam abilerine sarılarak sevgilerini gösteren minikler, “Kaymakam abi bize yine oyuncak getirir misin?” diye istekte bulundu....


MİNİKLERLE SOHBET ETTİ

Aynı zamanda Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevini de üstlenen Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, ilçe merkezinde anaokulları ile köy okullarındaki 18 ana sınıfını yeni oyuncaklarla doldurdu.

Kendisi de Piri Reis-Muhsin Düğünü Anaokulu’nda minik öğrencileri oyuncaklarla sevindiren Kaymakam Han, anaokulu öğrencilerinin sınıflarına girerek etkinliklerine de eşlik etti.


ANAOKULLARINI OYUNCAKLA DOLDURDU

Oyuncaklardan çok memnun kalan ve kaymakam abilerine sarılarak sevgilerini gösteren minikler, “Kaymakam abi bize yine oyuncak getirir misin?” talebinde bulundu. Kaymakam Han ise, öğretmenlerini üzmemeleri halinde yeni oyuncak getirmeye söz verdi.

Kaymakam Han, “İlçemizdeki köy okullarında 18 tane ana sınıfımız var. İlçe merkezileri dahil tüm anasınıfı ve anaokullarının tamamına oyuncak dağıtımı yaptık. Sınıfların ve okulların mevcut oyunlarına hayırseverlerin de desteği ile takviye yaptık” dedi.


GİDERKEN YENİ OYUNCAK İSTEDİLER :)

Okul müdürleri ve öğretmenlere ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Kaymakam Han, “Çocuklar farklı oyuncak olunca çok mutlu oldular, sarıldılar, teşekkür ettiler. Çok çok oyuncak getirin dediler. Onlar mutlu olunca biz de mutlu olduk” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum