“Üzerimize düşeni yapacağız”;

“Üzerimize düşeni yapacağız”

Hakkari Üniversitesi’nde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz'ün ‘Metaverse ve Şehir’ söyleşisine katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, “Üniversitemizin dijital dönüşümün parçası olması için üzerimize düşeni yapacağız” dedi....

Resim

‘METAVERSE VE ŞEHİR’

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Hakkari Üniversitesi Rektörü Ömer Pakiş, Rektör Yardımcıları, Öğretim Görevlileri ve öğrencileri ile birlikte, Hakkari Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki Maliye Söyleşileri 1 adlı ‘’Metaverse ve Şehir’’ konulu söyleşiye katıldı.

Kütahya Tasarım ve Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün konuşma yaptığı söyleşide, ‘Dijital Dünya’ olarak bilinen Metaverse’nin şehirlerle bütünleşme, uyum sağlayabilme süreçleri ile Metaverse’nin getirdiği yenilikler ve bu kapsamda ekonomide yeni pazarlar oluşturması gibi önemli konular üzerine konuşuldu.

Resim

TEKNOKENT’İN ALT YAPISI OLUŞTURULUYOR

Hakkari Üniversitesi’nde Teknokent altyapısını oluşturmanın önemini vurgulayan Vali Çelik, Hakkari Üniversitesi adına konuşmacıya, katkılarından dolayı teşekkür belgesini takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Çelik, “Metaverse ve Şehir söyleşisiyle bizlere yeni ufuklar açan Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz'e teşekkür ederim. Kendisini Hakkâri’mizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Üniversitemizin dijital dönüşümün parçası olması için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum