“Hizmet aşkımıza yoldaşlık ediyorsunuz”;

“Hizmet aşkımıza yoldaşlık ediyorsunuz”

İlçe ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, “Hizmet aşkımıza yoldaşlık ettiğiniz için her birinize ayrı teşekkür ediyorum” dedi....

Resim

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yemek programı düzenledi.

Kaymakam Kayabaşı ev sahipliğinde yapılan programa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, ilçe merkezi ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Kayabaşı, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

Resim

Demokrasinin temel taşlarından olan, yılda sadece bir gün olarak sembolik olarak kutlansa da muhtarlık müessesinin hayatın her alanında yılın 365 gününde aktif bir şekilde yer aldığını söyledi.

Kayabaşı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak muhtarlarımızla çok daha fazla mesai yapma imkânımız oldu. Muhtarlarımızı sorunların tespitlerinde ve bu sorunların çözümünde yürüttüğümüz çalışmalarda her zaman yanımızda durdukları için, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü kurarak adeta bizim hizmet aşkımıza yoldaşlık ettiğiniz için her birinize ayrı teşekkür ediyorum.”

Resim

"MUHTARLAR BİZİM ELİMİZ, KOLUMUZ"

Kaymakam Kayabaşı, “Muhtarlarımız mahallerimizde devlet olarak elimiz, dilimiz, kolumuz, kulağımız tabiri caizse bizim faaliyetlerimizin vatandaşlarımıza ulaştırılması, vatandaşlarımızın taleplerinin ilgili makama iletilmesi konusunda çok ama çok önemli bir vazife görüyorlar. Bu vesileyle tüm muhtarlarımıza aileleri ile sıhhatli bir ömür, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza rahmet ediliyorum” ifadeleri kullandı.

Konuşmasında yapılan hizmetler hakkında da açıklamalarda bulunan Kaymakam Kayabaşı, ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan iki yıl içerisinde yarım milyondan fazla metrekare parke taşı, 60 dönümden fazla yeşil alan, çevre düzenlemeleri, yeni cadde ve sokaklar, Halı Sahaları, Havuz ve Stadyum yenileme gibi çalışmaları yaptıklarını söyledi. Bunların birçoğunun prestij projeler olduğunu kaydeden Kayabaşı, hizmetlerin Nusaybinlilere hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum