Kaymakamlık yaptığı ilçeye 25 yıl sonra vali olarak gitti;

Kaymakamlık yaptığı ilçeye 25 yıl sonra vali olarak gitti

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Bayat ilçesini ziyaret etti. Kurum ve kuruluşları ziyaret eden ve ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Dağlı, ilçede yoğun ilgiyle karşılandı....

Resim

25 YIL ÖNCESİNDEN SÜRPRİZ FOTOĞRAF

Vali Dağlı, ilk olarak Bayat Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Seher Söyler'den ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. 1997/98 yılları arasında Bayat’ta kaymakamlık yapan Zülkif Dağlı, ilçenin gelişiminin memnun kaldı.

25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Bayat’a bu kez vali olarak giden Dağlı, Kaymakam Seher Söyler’in sürpriz ve anlamlı bir hediyesi ile karşılaştı.

Vali Dağlı’nın Bayat Kaymakamlığını ziyaretinde, 1998 yılında Bayat Kaymakamlığı döneminde adına oluşturulan Hatıra Ormanı'na yapılan fidan dikimi sonrası çektirilen fotoğraf, Bayat Kaymakamı Seher Söyler tarafından hediye olarak takdim edildi.

Resim

BAYAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Vali Dağlı, Bayat Belediyesini de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye binası önünde karşılanan Dağlı, başkanlık makamında ilçe yöneticileri ile sohbet ederek ilçenin mevcut durumu, sorun ve talepler hakkında bilgi aldı.

Resim

İLÇENİN DURUMU MASAYA YATIRILDI

Vali Zülkif Dağlı, Bayat Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile de bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Seher Söyler ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’nün de katıldığı toplantıda ilçenin sorun ve talepleri ele alındı.

Resim

ŞEHİTLER İÇİN DUA

Vali Dağlı, ayrıca 2004 yılında şehit olan Uzm. J. 1.Kad.Çvş. Cemal Ünlü'nün ailesini ziyaret ederek, şehit Ünlü ve tüm şehitler için dua etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum