Arama
Arama Sonuçları
"Artık sulama yapacak kadar su kullanma lüksümüz yok"
Atabey ilçesine giden Isparta Valisi Aydın Baruş, su kaynaklarının ciddi azaldığına dikkat çekerek uyarı yaptı. Vali Baruş, "Suyu çok iktisatlı kullanmamız gerekiyor. Artık bizim bahçelerdeki meyve ağaçlarını sulayacak, sebzeyi sulayacak kadar su kullanma lüksümüz yok" dedi.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Yurtta kalan öğrencilerle iftarda buluştu
Çorum Bayat Kaymakamı Seher Söyler, yurtta kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
Geri dönüşüme ‘Atık Getirme Merkezi’ katkısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde hayata geçirilen “Sıfır Atık” projesi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle Batman Belediyesi tarafından yapılan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Ahmet Aykaç
Afyonkarahisar Bayat Kaymakamı
LGS öğrencilerine soru bankası hediye etti
Afyonkarahisar Bayat Kaymakamı Ahmet Aykaç, LGS hazırlık sınavlarında dereceye giren öğrencilere soru bankası seti hediye ederek, başarılar diledi.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Merkez Bankası Başkanı, Adıyaman’a okul yaptıracak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Merkez Bankası Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan ile Şambayat Beldesinde yapılması planlanan 8 derslikli Aslan Selim Anadolu Lisesinin yapım protokolünü imzaladı.
Muhammed Sağır
Yalıhüyük Kaymakamı
“Beş aylık hamile eş versin devlet”
Sakarya Vali Yardımcısı Şair Aslan Avşarbey, bir babanın tembel evladı için devletten isteklerini dizelere döktü. Çok sayıda babanın duygularına tercüman olan Avşarbey, ‘Tembel Evlat Destanı’nda bir babanın isyanını gülümseten nüktelerle anlattı.
Kaymakamlık yaptığı ilçeye 25 yıl sonra vali olarak gitti
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Bayat ilçesini ziyaret etti. Kurum ve kuruluşları ziyaret eden ve ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Dağlı, ilçede yoğun ilgiyle karşılandı.
İlk ziyaret şehit annesine
Çorum Bayat Kaymakamlığı görevine başlayan 108. dönem kaymakamlarından Seher Söyler, ilk ziyaretini şehit annesine yaptı.
Seher Söyler
Bayat Kaymakamı
Lojmanı bütçeye yük getirmeden yaptırdı
Çorum’un Bayat ilçesinden Adıyaman’ın Sincik ilçesine tayin olan Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu, Bayat’ta 1997’den beri yapılması planlanan ancak yapımı sürekli ertelenen Kaymakamlık Lojmanını bütçeye yük getirmeden yaptırdı.
Arılı Kovan Destek Projesi’nde ilk hasat
Kırsal mahallelerde arıcılığın geliştirmesi ve üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla pilot bölge olarak seçilen Eğribayat Mahallesinde Arılı Kovan Destek Projesinde ilk hasat yapıldı.
Ahmet Nuri Demir
Sarıkaya Kaymakamı
Ali Akça
Söke Kaymakamı
Yunus Emre Bozkurtoğlu
Sincik Kaymakamı
Fatih Kaya
Gerede Kaymakamı
Abdulkadir Demir
İlkadım Kaymakamı
Ömer Tekeş
Kayseri Vali Yardımcısı
Enver Ünlü
Manisa Valisi
Adem Ünal
Amasya Vali Yardımcısı
Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı
Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken ve 'Bu halime şükür' diyen 28 yaşındaki Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı.
‘Gıdanı Koru Mutfak Atölyesi’ne katıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) iş birliğiyle yürütülen "Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık" kampanyası kapsamında düzenlenen Gıdanı Koru Mutfak Atölyesi katılımcıları, belgelerini Kütahya Valisi Ali Çelik’in eşi Nezihe Çelik’ten aldı.
Kaymakam denetimde ekmeklerin bayat olduğunu görünce fırın kurdu
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki aşevini denetlemeye giden Kaymakam Coşkun Doğan, piyasadan alınıp fakir vatandaşa dağıtılan ekmeğin bayat ve kalitesiz olduğunu görünce fırın kurdu.
Tekerlekli sandalye hediye etti
Muğla Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, daha önceki hane ziyaretinde tekerlekli sandalye ihtiyacını olduğunu dile getiren yürüme engelli Raşit Bayat’a istediği sandalyeyi hediye etti.
‘Dolandırıcılara karşı uyanık olalım’
Isparta’nın Atabey ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Aydın Baruş, “Vatandaşlarımızın telefon ve internet üzerinden dolandırılma olaylarına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu durumlara karşı herkesi uyaralım” dedi.