Hakkari’ye TK1933 Bilişim Sınıfı;

Hakkari’ye TK1933 Bilişim Sınıfı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Türk Hava Yoları (THY) İsimsizler TK Derneği ile birlikte Şehit Selahattin İlk/Ortaokulu ‘TK1933 Bilişim Sınıfı’nın açılışını yaptı....

Resim

AÇILIŞI ÖĞRENCİLERLE YAPTI

Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İsimsizler TK Dernek Başkanı Savaş Burak Oğuz, Genel Sekreter Alican Uzer ve Başkan Yardımcısı Mehmet Şahan ile birlikte Şehit Selahattin İlk/Ortaokulu’na gitti.

Vali Çelik; İ5 İşlemci, 512gb SSD, 16gb Ram, ekran kartı, klavye, mouse ve kulaklık seti şeklinde olan 15 bilgisayarlı, toplam maliyeti 350 bin Türk Lirası olan, Türk Hava Yollarının kuruluş yıl dönümünün isminin verildiği ‘’TK1933 Bilişim Sınıfı’’nın açılışını yaptı.

Resim

HAKKARİ EĞİTİMİNE DESTEK

Türk Hava Yollarının dünya genelinde tanınmış başarılı bir şirket olduğunu söyleyen Vali Çelik, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İsimsizler TK Derneği ekibi de; sınıfın boyanması, temizliği, parke yapımı, masaların kurulumu ve elektrik tesisatının döşenmesi aşamasında aktif rol oynadıklarını ve üç gün içerisinde bitirdiklerini, bu tarz proje destekleriyle toplamda 6. okula yardım sağlamış olduklarını, Vali Ali Çelik ile yaptıkları görüşmede yeniden Hakkari’de çalışmalar yapacaklarına dair sözleştiklerini belirtti.

Resim

Açılışta; Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Oktay Kızılkaya, Okul Müdürü Ubeydullah Demir ve Dağgöl Mahalle Muhtarı İvdi Taşkın da yer aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum