Şehidin adının verildiği okul doğum gününde açıldı;

Şehidin adının verildiği okul doğum gününde açıldı

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şehit Er Tarık Tarcan’ın isminin verildiği ilkokulun açılışını şehidin ailesi, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirdi....

Resim

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 2 Şubat 2022 tarihinde şehit düşen Piyade Er Tarık Tarcan adına yaptırılan okul, şehidin doğum gününde ailesinin de katıldığı törenle açıldı.

Cizre’de hudut karakoluna teröristlerin düzenlediği havan saldırısında şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan’ın adı ilkokulda yaşayacak.

Resim

GEÇEN YIL CİZRE'DE ŞEHİT OLMUŞTU

Açılışta bir konuşma yapan Şırnak Valisi Cevdet Atay, "En büyük hak sahibi olan şehidin anne ve babasından Allah razı olsun" dedi.

Okulda eğitim görecek öğrencilerin vatanlarına ve milletlerine bağlı birer evlat olarak yetişmesi dileğinde bulunan Vali Atay, "Bu vesileyle şehidimizin mekânı cennet, ruhu şad olsun. Okulun yapımında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Resim

ŞEHİT AİLESİ ESKİŞEHİR'DEN GELDİ

Eskişehir'den gelen şehit annesi Günay ve babası Hilmi Tarcan’la birlikte dualar eşliğinde kurdeleye kesen Vali Atay, birlikte sınıfları gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum