“İşler bitince çay içeriz” sözünü bugün tuttu;

“İşler bitince çay içeriz” sözünü bugün tuttu

Başpınar Köyü’nü daha önceki ziyaretinde ‘tüm işler bitince’ çay içme sözü veren Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, yol, su, kilitli parke, kanalizasyon, tarımsal sulama ve güneş enerji sistemi işleri bitince köye çaya gitti....

Resim

KÖY HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Başpınar Köyü'nü ziyaret ederek Köy Muhtarı Nihat Kaya ve köyde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başpınar Köyü’nü daha önceki ziyaretinde tüm işler bitince çay içme sözü veren Kadir Algın, yol, su, kilitli parke, kanalizasyon, tarımsal sulama ve güneş enerji sistemi işleri bitince sözünü tutmak için köye gitti.

Muhtar ve köy halkı, köylerine yol, su, kilitli parke, kanalizasyon, tarımsal sulama ve güneş enerji sistemi hizmeti getiren başta Kaymakam Kadir Algın olmak üzere devlet yetkililerine teşekkür ederek heyete çay ikram etti.

Resim

"DEVLETİMİZ VAR OLSUN"

Ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaymakam Algın, “Yol️Su️Kilitli Parke️Kanalizasyon️Tarımsal Sulama️Güneş Enerji Sistemi✔ Başpınar Köyümüzdeki tüm işlerimiz bitince çayımızı içme sözü vermiştik. O sözümüzü de bugün tuttuk. Devletimiz var olsun” dedi.

Köy ziyaretine Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, Jandarma Komutanı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü eşlik etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum